Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z edzőnek olyan kecsessége és ereje volt, hogy Erin csak elképedt, amikor ránézett.– Még mindig formában vagy?– kérdezte az Edző, miközben éles tekintetét a pályán tartotta."Még mindig futsz? Fittnek látszol, de még mindig megvan a kardiód ahhoz, hogy versenyezhess egy játékban?"– Minden nap futok – dicsekedett Erin büszkén."Néha lazán. Olyan érzés lett volna, mint bármely más találkozó, ha a zuhanyozóból és az öltözőből érkező harsány nevetés és kiabálás nem szakítja meg Erin nyugalmi kísérletét.És úgy tűnt, az emberek a szükségesnél gyakrabban ácsorogtak, de Erin ezt ideges paranoiának nevezte. Óriási a nyomás a győzelemért.""Biztos vagyok benne gyorsrandevú oxfordshire.

A kis problémák nagyon súlyos sérülésekhez vezethetnek, ha nem foglalkoznak velük korán. Beszélj velük. Bár a helyzet furcsa volt, úgy bízott Valentinában, mint egy mentorban Egyesült Királyság.
Könnyű edzéseket végeztek a pályán, vagy kocogó köröket végeztek. A csapatkapitány valami sürgős ügyben akart velem találkozni a csoportmorál kapcsán 10 vs 1 gyorsrandevú. Valentina szűkszavúan bólintott."Vannak... olyan...

Gyorsrandevú oxfordshire

TOP