Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

inden nagyszerű volt egészen addig, amíg nem kezdett haza jönni péntek esténként, olyan szaga volt, mint egy kurvaháznak, és ez nem tetszett. Kiáltottam, amiről azt hittem volna, hogy mindenki meghallja, de szerencsére senki sem hallotta. Valójában azon kaptam magam, hogy beleszerettem abba az idősebb fehér fickóba, aki az egyik egyetemi kocsmában lógott, mert olcsók voltak az italok és a nők is.
Azt mondta, hogy ebben a fiatalabb korban 4 nőt ütött ki néhány napon belül egymáshoz képest, és van 3 fia és egy lánya más nőktől, és neki és a feleségének van egy 3 éves kislánya. Szerencsémre volt egy jó kis megtakarított pénzem, és egy ideig élhettem belőle. Levetette az összes ruháját, és az asztalhoz lépett, én pedig szélesre tártam, ő pedig lassan belépett a csepegő vizes puncimba, és úgy ütött belém, mint egy kalapács. El kellett tartanom magam és a babámat. Felemeltem félúton, majd mondtam neki, hogy álljon ott, és ne mozduljon, és kicsatoltam az övét, kicipzároztam a nadrágját, és ledobtam a rövidnadrágjával a bokájáig, és elkezdtem leszívni és megnyaltam a teli fekete golyóit hogyan mondjam el. Keith 32, én 19 éves volt, és egy este találkoztam vele, miután elhagytam a kollégiumot, hogy elfújjam a gőzt és egy nagyon rossz hangulatot.

Volt 2 barátom, és a családom megtagadt, miután találkoztam vele, és otthagytam az iskolát. Megfogtam az arcom és sikoltoztam, amíg azt mondta, hogy fogd be a pofámat.
Beszámoltam a történelemórámon, és a tanárom azt mondta, hogy sokkal jobban járhattam volna, ha az "agyamat" használom. A kocsimban aludtam, és vártam, hogy menjen dolgozni, majd visszamentem és lezuhanyoztam, és észrevettem a szép fekete-kék arcot az arcomon, és nem vettem észre, hogy nem 1, hanem 2 fekete szemet adott nekem. Lezuhanyoztam és arról a kurva ülésről ábrándoztam, és alig vártam a következőt hogy egy nárcisztikussal jársz. Azt hiszem, helyes, amit mondanak: "Vigyázz, mit kívánsz".Örülök, hogy kívánságom teljesül. Szerencsém volt, hogy Keith még nem volt otthon, mert szükségem volt egy zuhanyra, és arra, hogy kitakarítsak, és úgy tűnjön, mintha egész éjszaka otthon lettem volna. Teljesen pánikba estem, mert tudja, hogy terhes vagyok, és most már tudja, hogy valószínűleg nem ő szülte a babát, akit hordoztam. Nem hittem el, hogy beszélt hozzám, és dicsőségemben voltam. Aznap este nem éreztem azt a szokásos gondolatot, hogy ingyen italokért és gyorsan befeküdjek a zsákba. Megkérdeztem tőle, hogy felírhatom-e a baba apjaként a papírokon, és azt mondta, hogy lehet.
Durva volt, és én szerettem. Le voltak takarva az asztalok és a székek, de sikerült eltávolítanom kettőt a legtöbb lehullott levélről, és levettem az összes ruhámat, és az asztalra fektettem. Olyan jó íze volt, borotvált és sima volt, és tudtam, hogy magamban akarom azt a kakast, és most azonnal meg kell kapnom.

A középiskolában több barátom is volt, és amikor az egyetemre kerültem, csak találkoztam srácokkal, hogy lefeküdjek, és semmi máshoz nem kötöttem. Istenem, vannak problémái, és most előkerülnek. Keithnek el kellett mennie az orvoshoz fizikai vizsgálatra, majd vizeletmintát és spermamintát is kellett vennie. Egy hónappal később az ágyban feküdtem, és olyan fájdalmaim voltak, mint a havi görcsök, de úgy éreztem, mintha a belsőm fájna, nem úgy, mint valaha. A nyelve olyan volt, mint a varázslat, és eljutott a "cummolás" pontig, majd levette a fejét, és teljes erővel belenyomta a megkeményedett farkát a puncimba, amely a farkán keresztül csordogált a nedvektől. Már kiválasztottam 2 nevet 1 fiúnak és 1 lánynak, és a fiú neve James, a lány neve pedig Jamie. Azt hittem, kegyetlen volt tőle, hogy azt mondta, feljelentettem a dékáni hivatalban.

Besétáltam a helyre, és leültettem a kövér fehér seggem a bárszékre, és megrendeltem az éjszakai első scotch-omat. majd egy számot írt a majdnem teljesen felálló extra nagy fekete farkán cukor társkereső oldalak Ausztrália.

Nem bánom, ha azt mondják, hogy a munkám szar, de azt sugallni, hogy nem használtam az agyamat, ez volt a legsértőbb megjegyzés, amit a munkámra kaptam hosszú idő óta. Miután elhagytuk a parkolót leállt és magához húzott és megcsókolt én pedig visszacsókoltam. Mondtam a fekete szeretőmnek, hogy terhes vagyok, és a férjem valószínűleg azt fogja tenni, amit a múltban tett, megvert, és a végén elveszíthetem ezt a babát, akit nagyon szerettem volna megtartani.

Hogyan mondjam el

TOP