Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

ajnos akkor még nem volt ilyen."Úgy forgatta, mint egy fegyvert.– Kíváncsi vagyok, ez a zöld fasz szereti-e az análist?– Persze, ha elég kenőanyagot kensz rá. „Elég a beszédből" – erősködött barátja, miközben megfogott a kezem. Az apácák a kolostorban az utcán, nagy dolcsit fizetnek ezekért. Aimee-vel egy komoly uborkabaszulásba kezdtünk. Más szóval igen!Tedd a farkam az ajkad közé!" "De nem fogok tudni értelmes beszélgetést folytatni. „Ez egy mozaikszó." „Nem, nem, ez az erekciós zavar rövidítése. Mindezt a Föld napja iránti kedvencük szeretetéért és 500 dollárért.""Ember, 500 dollár egy fújásért.

Nyelek, szóval ne aggódj emiatt. „Mindannyian Steeler rajongók vagyunk." – Nem, nem, Clevelandről beszélek. Közelebb kerültünk.– Annak a lánynak édes a feneke, és összetéveszthettem volna veled azzal a sok vörös hajjal cukor társkereső oldalak Egyesült Királyságban.
Senki sem fog felismerni. Igazán a tiéd termesztette őket biotermesztéssel.

Aztán könyörögtél, hogy... Nem tehetném?" "Igen, valószínűleg megtehetnéd, de tudod, hogy a kezeidet használod." "Csúnyán beszélhetsz velem, ha akarsz. Mi van, ha valaki megtudja? Tönkremegyek.""Ezért illik az egész testet fedő zöld spandex.
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy egy kis zöld maszk álcázza a személyazonosságunkat gyorsrandevú esemény elmaradt a mgtow miatt. Valamilyen furcsa okból ez pont olyan ízű, mint a te kis mézesdobozodnak, amit péntek este ettem, miután megnéztük azt a leszbikus pornófilmet és berúgtunk.– Nagyobb nyomra van szükségem, hogy kitaláljam ezt a szart."Lemieux professzor és professzortársai egy csoportja azt szeretné, hogy egyesületünk segítsen nekik pénzt gyűjteni kedvencüknek, a Föld napja alkalmából. Amúgy amikor szopom a kakast. A fák nem jelentenek problémát.– Nos, tényleg kaphat egy rossz szilánkot, vagy ilyesmi – tanácsoltam.– Nem szeretnéd inkább, ha egy dögös csaj megszívja a farkad, mintsem beledugja a fába?– Teljesen új értelmet adsz a „van fát”-nak, David. Spike-ként mutatkozott be a fogadótéren álló lányokból álló csoportnak. Beszélned kell magaddal." "Amikor ez a nagy farkad csiklandozza a mandulámat, megfájdul a torkom, és egy hétig nem tudok beszélni." "Biztosan azt akarod, hogy ezt csináljam, édesem." ?Lehet, hogy megsértik a fogaim." "Kérlek, megtennéd!ki nem állhatom!Hagyd abba az ugratást!" "Tudod, azt hiszem, el tudnálak bántani azzal, ha csak így beszélek veled.
A lányomnak van egy ilyen pólója. Ez egy fújás.

Mindannyian kapunk egyet ilyen zöld farkukból. Vannak kisebbek?"– Majdnem 12 hüvelyk – sugárzott Spike."Ti ketten csináljátok egymást ezekkel, én pedig hozzájárulok az 1000 dollárhoz. tegyem meg azt a rossz szót, amit mondasz... Lemieux professzor bérelt egy üresen álló irodaházat a Föld Napja alkalmából. "Én is utálom az ügyvédeket. Farkát a számba helyezve csúsztattam megnedvesített nyelvemet ide-oda, és a feje alatt. Felkapta a zöld farkat, és megszívta, szimulálva egy fújást.- Na nam. Ez teljesen legális. Komoly fogadást kötöttek a környék más főiskoláinak professzoraival, hogy iskolánk fogja a legtöbb pénzt gyűjteni."Elvettem tőle a zöld farkat, és elkezdtem fújni, mint ő.– Igen, de ki fizet nekünk azért, hogy egy ilyen zöld farkat szívunk?Aimee elmondta a tervet. Nehezen találkozom a lányokkal. azt a zöld farkat?– Lemieux professzor. Hé, itt egy hirdetés két lány képével, akik részt vesznek ezen a fantasztikus Föld Napi ünnepségen."A képen a két lány csókolta és simogatta egymást.

Cukor társkereső oldalak Egyesült Királyságban

TOP