Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zámukra ez a szex volt. Pézsmás volt, mint a parfümje, és a férfi megkereste, és lefelé mozdult a sötétvörös bokorhoz. Néhány nő csak a szexre készült, és minden formában, színben és méretben kapható.
A lány hátralökte, így leült az ágy szélére. Az öröm befogadása néhány ember számára nehéz, de számára ez olyan természetes volt, mint a légzés. A mellbimbók is nagyok voltak és nagyon kemények. Az élet sok kanyarral sodorta, és minden bizonnyal sok nő örömeit tapasztalta meg. Egy ujját elengedte a résen, érezte a kiszivárgó nedvességet. Ujjai ugratták, egyik alkalommal alig-alig legelésztek, a másikban belemerültek, és pumpáltak. Mindketten szerették a rendetlen szexet, és egymásra mosolyogtak, ahogy kiáradt belőle, lefelé a golyóin. Eleinte úgy ugratta, ahogy ő is azzal, hogy kemény farkának hegyét a bejárata mentén mozgatta a most zúgó puncijához. Még több is volt, mielőtt az éjszaka véget ért, de most egyszerűen ízlelték, mi volt és mi fog történni....
Amit szeretett benne, az az volt, hogy képes volt gyönyörködni az érzésben, nem pedig azon aggódni, hogy hogyan néz ki vagy mit gondol. Elvette az ujját, és a szájába tette, és megízlelte gyorsrandevú esemény elmaradt a mgtow miatt. Ahogy az orgazmusa alábbhagyott, ráfeküdt, és a mellei a szőrös mellkasához szorultak.Átfonta a karját, miközben mindketten érezték, hogy a nedvük kifolyni kezd. Lehúzta az ágyra, és a nedvességbe temette az arcát.

Gyorsrandevú esemény elmaradt a mgtow miatt

TOP