Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

em igazán, apám lerombolja a reményeimet. Egy enyhe izzadtság gyöngyözi a homlokán, és a haja még mindig kócos a korábbiakból, de számomra még mindig a világ egyik legszebb lénye.„Szeretlek” – mondom, majd leengedem a számat az övére, és előre-hátra mozgatom a csípőmet, amilyen mélyen és erőteljesen csak tudom.

Amikor alakot változtatsz, azt használod, ami körülvesz – mondja apám hangja. Amikor vége volt, csak ketten éltek. Az ellentámadásom elkapja az őrt, és kiold, mielőtt igazán besüllyeszthetném a fogam. Nyelve erővel a számba ugrik, és bal kezemet a jobb apró mellbimbójára ejtem, hüvelykujjjal megnyomom, és a számba nyögöm. Ez tényleg nem úgy alakult, mint ahogy reméltem.– Meg lehet valahogy győzni arról, hogy nem vagyok jó társ?– kérdezem, remélve, hogy elkerülöm a harcot ezzel a szörnyeteggel. Fantasztikus érzés a hüvelye, ahogy fel-le csúszik a hosszomban, és a csípőmet az övével együtt mozgatom, próbálva közelebb hozni a széléhez.– Nem tudsz cukizni – súgja a fülembe, megtörve a csókot. Nos, nem teljesen semmi, azt hiszem, és koncentrálj az örömére, próbáld meg még magasabbra vinni.– Ó, Lyden, ungh, nem kellene ezt tenned!- nyög fel fölöttem, én pedig enyhén zuhanok a már amúgy is meglazult tartalékaim között, de ne hagyd magad.– Ó, ó, ó, én... A tömegnek valahonnan jönnie kell. Annak ellenére, hogy milyen hangulatban voltam, amikor beszálltam az autóba, fájdalmasan a nadrágomba kell tömnöm a hanyag, de merev szúrómat, mielőtt kirohanok az ajtón, hogy megnézzem, hol vagyunk.
Alighogy ezek a szavak eszembe jutnak, újra felém veti magát. Ez az az idő, amikor el kell fogadnom, és semmit sem kell visszaadnom.

Az autómban Richard elővesz egy újabb mandzsettát, és azokkal rögzíti őt az egyik pad aljához az Orange Bubble-ban.– Nincs időnk elvinni az állomásra – mondom fáradtan az idősebb férfinak.– Nem viszem oda többé – feleli egyenletesen a kampós orrú."Valaki magasan elengedte a múltkor. Remélhetőleg úgy dönt, hogy túl sok bajom van, és visszavonul.– Ez egy nő – mondja nekem Areth –, és a dolgok alapján úgy tűnik, érdeklődik irántad.– Párosodni akar – hangzik a túlságosan boldog válasz.– Elvetemült dolgot akar veled csinálni!De nyilván nem vagyok sárkány.
Valószínűleg nem vetted észre, de volt egy kis lökéshullám, amikor átváltottál, ahogy a levegő és más részecskék feléd rohantak.– Shemhazau?– kérdezi gondolatban Areth."Te vagy az?"– De múltkor nem változott át a ruhám!Tiltakozom, eszembe jut, hogyan ébredtem fel meztelenül, és attól tartok, hogy tudatlanságomban elvesztettem a tündért és az apámat is. Egy pillanattal később, amikor érzem, hogy Brooke meleg, nedves szája átfogja a péniszem fejét, ez a felkavarás viharrá válik. A testemet körbeforgatom, a farkamat megviselem, és érzem, hogy elégedetten csapódik az oldalához. Kék pikkelyéről is szikrák szállnak, ahogy összejövünk, csattanunk a fogakkal és karmokkal próbálunk vásárolni.
A feje a mellkasomba csap, a hátamra lök, és érzem, hogy az egyik szárnyam kicsavarodik, ahogy felmászik rám, és újra a torkomhoz megy.Ösztönösen mélyeket lélegzem, és bömbölök neki, nyitott számból láng ömlik, és megégeti az emberi nyelvemet.– Jaj, ez fájt!Areth sikít a fejemben. Csak remélem, hogy van bennem elég energia ehhez legjobb társkereső oldalak főiskolai hallgatók számára.
Arca élénkpiros lesz, de látom, hogy elszántsága megerősödik, mielőtt válaszolna.– Nézhetik, ha akarják. Johnathan gyógyítása szinte mindent elvett, amim van.

Legjobb társkereső oldalak főiskolai hallgatók számára

TOP