Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ég akkor is, amikor Brandi kijött és csatlakozott Jayhez a kanapén.Úgy tűnt, a verés ébresztette fel, és azt hitte, hogy köztem és közte van, ezért a hálószobában maradt, amíg véget nem ér.
Ráadásul tényleg nem akartam, hogy Jay haragudjon rám.– Igen, uram, hadd kapcsoljam ki a putert, és keressem meg a cipőmet.– Jól van, Meraina, hadd lássam, előáshatom-e a cipődet.– válaszolta Jay, és elindult a cipőm keresésére. Apró mozdulatot tett a kezével, én pedig lassan megfordultam.
Azt akarom, hogy tudd, meg tudlak és meg is foglak büntetni. Játszottam a számítógépen, amikor meghallottam Jay külvárosát. Jay az ágyon feküdt Brandivel az ölében. Végül megragadta a könyököm, és áthúzott a bal térdén, ügyelve arra, hogy a fenekem legyen a testem legmagasabb része.

Jay keresztbe fonta a karját, és lenézett rám."Rendben, ha felkelsz a lefekvés után, földön vagy. Látta a pillantást, és szorosan megölelt.– Nem, drágám, semmi ilyesmi, de szeretném szilárdan megerősíteni a jogaimat feletted. Se tévé, se számítógép, se kimenés randevúzni önpusztító viselkedésű valakivel.
Biztosan jó érzés volt, mert úgy tűnt, elolvad a karjaiban. A borotvált puncim a meztelen combjába csiszolódott. Még jó, hogy Jaynek nagy ágya van.. Nagyon meglepett, hogy milyen nagyra nőhet egy férfi pénisz. Brandi mintha a mennyországban lenne.

Randevúzni önpusztító viselkedésű valakivel

TOP