Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

lfojtottam a levegőt, miközben beszélt, pislogva a könnyeket, és örültem a kicsapongásomnak.– M-mm, igen, imádom a gyönyörű farkad. Csodálatos volt. "Hé anya, itt vagyok Roberts Place-ben, Mr.

Benyomta, és szélesre feszítette a számat, és még mindig tolta;visszapattant a szám hátsó részén, és ahol általában visszahúzódnék, öklendeztem, és elfogadtam, és alig vártam, hogy még többet teljesítsek a büntetés által. Eszméletlenül odanyúltam hozzá, a kezem az alapja köré fontam, nem lepődtem meg, amikor láttam, hogy az ujjaim nem értek el, és éreztem, hogy a puncim elázik a várakozástól. Kérlek." és kinyitotta a számat.„Kérlek” – ismételtem, majd újra kinyitottam, és nyitott szájam a kakas felé nyújtottam, amit ki kell szolgálnom."Ple-" - kezdtem, de aztán teljesült a kívánságom, és benyomódott a tátott számba, én pedig felnyögtem örömömben. Meg kellett szereznem, meg kellett tapasztalnom ezt az óriást. tedd én!"Mélyebbre nyomott, és éreztem, hogy a golyói eltalálják a seggem.
Már fájt a szám, de ahogy a fej brutalizálta a szám hátsó részét, belélegeztem, és ez szétnyitotta a torkom, elzárva a légutamat, könnyeket kényszerítve a szemembe, ahogy a torkom megpróbált összezárni a hatalmas betolakodóval. Kicsit belökte, én pedig felnyögtem...

A bal mellemet a számba vettem, mellbimbómat szívtam. Ki-be toltam az ujjaimat, először lassan, majd egyre gyorsabban.
Felnézek, és tágra nyílt szemekkel azt mondom: "Ó, te nagy vagy, jó 9 hüvelykesnek kell lennie.""A rohadt bébi, hogy jó a pénz, 9 hüvelyk vagyok, mi a legnagyobb farkad, ami valaha volt?"– Azt akarod, hogy kihúzzam és hazaküldjelek lány?Ránéztem és felkuncogtam... Ismét a számba hatolt, ezúttal másodszor és harmadszor belém pumpált, majd lassan kicsúszott, miközben beszélt.
Ahogy befejeztem a kijelentést, ismét visszadugta a számba. Megvettem minden mellet és felemeltem a számhoz kaptam őket és megszívtama mellbimbóim a számba. Azon töprengtem, hogy fájni fogok, aztán nem érdekelt, fájni akartam.

Azt akarom, hogy kibassza a számat, hogy öklendezzen."Két kézzel simogattam a szárat, képtelen voltam elengedni, nem vettem tudomásul minden mást, csak ezt a lüktető köcsög pusztítót, a vele való érintkezést, a megszállottságomat;az én szükségem. Az arca egyenesen a pincám felé fordult. Ezzel addig húzott a lábamnál fogva, amíg az ágyon feküdtem.
Talán egy kis extra erőfeszítés, amikor kettesével randevúztam. Ez egy óriási, tökéletes függelék volt, egy pompás csábító szörnykakas.Éreztem, ahogy a szám tátva marad, és hallottam, amint halk nyávogó hangokat adok ki, amint elöntött ennek a látomásnak, az álomkakasnak, a szexuális megszállottságnak és a rémálomnak az imádata. Az egyiket arra használom, hogy szélesebbre húzzam az ajkaimat, a másikkal pedig mélyebbre fúrjam a fejét a kamaszkoromba."MMMMNNHHHHH... Hillre, láttam a mosolygós pillantást az arcán. Kihúzta magát, és az arcomba és a hajamba lőtte a terhét.

Nem akartam kötekedni és nyalni, nem randevúzási profil minták. Jézusom, gyengék voltak a térdem.meg kellett vennem. Jó volt a szex a srácokkal az iskolában, kielégítő volt.

Hill intett, hogy adjam át neki a telefont. a pincsim. Hill meg akart baszni a fia, Robert előtt?"Igen, kérem, bármit. Megnyaltam a tippet, mielőtt válaszoltam volna."O-oo, igen, nagyon akarom, a számba akarom," nyald meg, "és akkor a punciba akarom.""A gennyem... A másik kezemmel most felnyúltam, mindketten megragadták a vastag húst, körülzárták a szárat, miközben megpróbáltam a maradék részt a számba erőltetni.– Lássuk, igazam van-e a többit illetően – hallottam ugratni. Felveszem a házi telefonját a hálószobában, és hazatárcsázom. mmm...
Pár perc múlva rám kacsintott, és adott vissza a telefont. Nincs kegyelem.Üssétek a kutyámat, amíg fel nem sikít, hagyjon zúzódásokat és fájdalmakat, tönkremenjen minden farkam, kivéve ezt. Benyomta, én pedig elájultam a megkönnyebbüléstől, ahogy a nyél betöltötte a számat. Mindent megteszek, hogy a szajha szájamban legyen és a picsa."Megnyaltam a fejemet, körbeforgattam a nyelvem, és közvetlenül a telefonba néztem.– Jó – mondta, majd elhúzódott tőlem, és megfordulva megnyomott néhány gombot a telefonon, majd a füléhez tartotta.Ültem az ágyon, néztem őt, telefonálok, nadrág kibontva, óriás kakas, félkemény.– Igen – mondta a telefonban –, megkaptam, gyere be.

Randevúzási profil minták

TOP