Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

z a tudás mindenféle viselkedést megmagyarázott volna, és tetteim és gondolataim egészen másképp alakultak volna, ha rendelkezem ezzel az intelligenciával. A legjobb az egészben az volt, hogy felfedeztük a "hatvankilences" pozíciót, ő a tetején, miközben én nyaltam az orgazmusig, ő pedig a szájában tartotta a farkam.
Folyton az eszembe jutott, hogy Randi egy lehetséges ágytárs. Vajon mi történt vele valaha?Erzsébetet még a vidéki főiskolámban, még az első évfolyamom elején észrevettem, jóval azelőtt, hogy tudta volna, hogy létezem. A quim a többi részéhez képest kicsi volt, és a sötét göndörítés ellenére a haja vékonyabb és rövidebb volt, mint amire számítottam.

Megfoghattam tágas segg-arcát, éreztem, amikor szorosan összeszorulnak, a lehelete hosszú, zajos kilégzésekben és az élvezet utolsó kis borzongásában, belém gördülő csípőjében.. Erotikusan kevesebbet gondolok rá, mint a többiekre, annak ellenére, hogy hosszú együttlétünk van.
Egymást átölelve aludtunk. A csiklója gyönyörű volt, a rovátkája tetején ült. Közös barátaink mutattak be minket a főiskola ebédlőjében. Aztán az év végén sorsszerűen találkoztam Kirával ingyenes fekete társkereső oldalak Londonban. örömében, és utána rám került a sor.

A munkával és az otthonsal kapcsolatos rossz közös döntések után szertartásmentesen kikezdett, de végül én voltam a hibás. Kínos volt levetkőznünk és összeköltöztünk. Randi ezen a ponton megfelelt az egyik kialakított profilomnak. Valahogy a vizsga és a kölcsönös megkönnyebbülésünk, miszerint nincsenek látható bajok, szinte mindig élénk szerelemhez vezetett. Cigarettázott. Bölcs dolognak tartották rendszeresen felderíteni a rákmegelőző "csomókat".Önként jelentkeztem, hogy segítek. A quimje, az első igazán intim, bár korábban lecsúsztattam néhány rövidnadrágot, jól bundázott, szép telt ajkakkal, amelyek könnyen megduzzadtak és csúszósak lettek.Íze és illata földes volt, bódító.
Nem voltam szerelmes Erzsébetbe, a táncunk szinte teljesen állatias, földi volt. Marláról szóló emlékeimet részletesebben közvetíti a First Lick című történet, amely leírja az orális szex világába való elragadó belépésemet. Szintén csemege volt nézni, ahogy hanyatt fekve bikiniben, vagy akár farmerben. A saját örömétől felkeltve általában azonnal utána fakadtam. Nagy, barna szemei ​​az arcomba néznek, széles, vastag ajkú mosolya, a gravitációtól lefelé meredő súlyos mellei.

Az izgalom mindkét részünkről látható volt. Lefészkeltem a combjai közé, és nyelvkutatásba kezdtem.

Maradunk kapcsolatban. Puha, meleg, izgatott. Ismét meghittek voltunk, de kifürkészhetetlen határokkal.

A fülemben, a hónaljamban, a péniszem mentén és körül. Annak ellenére, hogy talán fél tucat éjszakát töltöttünk együtt ebben a periódusban, soha nem párosodtunk, nem azért, mert nem próbáltam. Ezen a részen nem alkudtam meg. Szűk volt a rovátkája, sok munkába telt, hogy elcsússzon, de miután felkeltette, elindult a versenyre, hangosan csapkodta, miközben én nyaltam, erősen az arcomba nyomva a medencéjét. Túl lassan haladtunk az én ízlésemnek, de mindenkit megismertem. Görbült, rugalmas keblei olyan feszességgel bírtak, amely dacolt minden korábbi tapasztalatommal.És szabadságot kaptam, hogy lássam, érezzem őket, ha nem más elérhetetlen részeit.

Ingyenes fekete társkereső oldalak Londonban

TOP