Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

elkeléskor közel sem éreztem magam olyan rosszul, mint általában egy-egy ilyen éjszaka után. A városra kell hagyni, hogy kárpótoljon" - tanácsolta Jacinta.- Ne aggódj – nyújtotta ki a kezét, és megérintette anyám kezét.– Gondoskodunk rólad, ugye, Alex?– És biztos vagy benne, hogy nem akarsz ruhavásárlásra menni?– kérdezte Jacinta anyát, amikor hazaértünk.– Nem bírtam ki – folytatta anya, és egy bevásárlótáskát szorongatott piperecikkekkel.– Nem bánod, hogy egyelőre a ruhádat hordom, szereted?– Egyáltalán nem – jelentette ki őszintén Jacinta."Ez egyfajta móka.

Nem csoda, hogy annyira hozzáférhetőnek találtam a punciját, és azon töprengtem, amikor Jacinta újra rángatni kezdte a farkam."Mit csinálsz?"Suttogtam.– Ott van.– tettem hozzá, miközben a vékony falakon egy vizeletben lévő nő határozott hangja szűrődött át. A zuhany utáni reggelre gondoltam. Az ingatlan körül ideiglenes kerítést állított fel a közműszolgáltató, amely elválasztotta a nyilvánvalóan veszélyes víznyelőt.

Nightie” – beszéltük egyszerre a feleségemmel. Aztán (természetesen ártatlanul) elképzeltem, hogyan nézett volna ki, ha csak egy lepedőbe van csomagolva, és gyorsan megpróbáltam kiverni a fejemből.
Rendben van. Büszke vagyok magamra, mert viszonylag zajtalanul navigáltam a küszöbön.Éjfél után már nem lepődtem meg, hogy sötétben láttam a nappalinkat, de ahogy elhaladtam a konyha mellett, a hűtőszekrény fénye megvilágított egy ismerős vörös szatén hálóinget, amit a feleségem gyakran hordott, alig takart feneke és lábai kilógtak az ajtóban.

Bárcsak megtette volna!Visszanéztem anyára, aki egyértelműen a feleségem hálóingében volt, és a melle a szaténhoz feszült.– Ó, ezt kölcsönkértem, hogy aludjak – nyugtázta anya, hol ült meg a szemem.– Jacinta felajánlotta!Úgy folytatta, mintha mentegetné az öltözék szexi jellegét. A ház hátulja teljesen a földbe süllyedt, Jacinta elmagyarázta, hogy sokkal előrehaladottabb volt, mint amikor elmentek.– Minden holmimat – jegyezte meg anya."A bútorok, az edények, a ruháim. Az ajtónyitás, az ágyat a fürdőszoba világítása világítja meg.Észrevette?Jacinta alig bírta visszatartani a kuncogást, miközben néztem, ahogy anya eléri, hogy lekapcsolja a villanykapcsolót, a mell íve a felemelt karja alatt.„Jó éjt, anya” – ajánlottam fel az érzést, hogy a hasamtól az oldalamig futott a lenti lepedő felé.- Jó éjszakát Kathy – kóruskodott Jacinta, és felkelt, hogy újra megcsókoljon, még mielőtt anya teljesen elhagyta volna a szobát."Annyira rossz vagy!"Szidtam rá, miközben megpróbáltam leengedni a rövidnadrágomat.– Csak követem a példádat – védekezett a lány."Mit csinálsz?"– Á, ne zavarj, holnap úgyis ki kell cserélnem az ágyneműt – suttogta, és ismét az oldalamba bújt, kényelmesen elaludva az orgazmusom után. Fogalmam sem volt, miért nem mondta el akkor és ott telefonon?A „Nem akarom tönkretenni az éjszakádat” magyarázat, amely nem csillapította a szorongásaimat.„Itt vagyunk” – ébresztett fel minket a hangosan kimondott álom, hogy észre sem vettem, hogy belépek, és az arcomat a fülkeablak ujjlenyomattal elkent üvegéhez nyomva találtam, hogy lefekvés előtt megmossuk az arcom. A családdal teljesen más lenne!"Küzdöttem, hogy elhiggyem, amit hallok.– Igen, vérfertőzés lenne!Kihívtam, mire Jacinta a szemét forgatta."Ez konszenzusos, nem számít" - kontrázott azonnal. ingyenes társkereső oldal London. A ház hátsó része határozottan elsüllyedt, és tilos bemennünk.„... Jacinta felnyögött a számban, ahogy érezte, hogy lezuhanyozza, a szorítása meglazult, ahogy a magom bekente a tengelyt, bár a keze nem volt hajlandó lassítani."Fúú" - sóhajtottam, amikor a levegő elszakadt a tüdőmből, a csípőm pedig megnyomta, hogy kihangsúlyozza az orgazmust. Túlzott vízhasználatot látott volna a számláján, ha szivárgás történt, és ez jelentős lehetett a tűzoltóság szempontjából.""Nos, nekik kell fedezniük a tartalmát, de magát a házat, a földet.

Nem volt lehetőségem sem megerősíteni, sem cáfolni, mivel enyhe kopogás hallatszott az ajtó felől, mielőtt részlegesen kinyílt volna.– Igen anya?- szólítottam át a szobán, miközben Jacinta a farkamra húzta a lepedőt.– Elnézést, hogy zavarlak benneteket – suttogta valamiért.– Csak a hölgyeket kell használnom.- Menj csak Kathy elé – válaszolt helyettem Jacinta, és észrevettem, hogy nem vette le a kezét a farkamról. A házunkhoz közeledve azokra a szavakra gondoltam, amelyeket a feleségem mondott korábban az éjjel.

A háza, az én családi házam, amely csak néhány külvárostól van, az, hogy mit csinált az egy hálószobás lakásunkban, lényeges kérdés volt."Volt egy víznyelő" - válaszolta őszintén, és meg kellett kérnem, hogy ismételje meg, hogy a részeg elmém regisztrálni tudjon.– Egy víznyelő – magyarázta."Megtörténik!""Úgy tűnik, a hálózat már hosszabb ideje szivárgott" - tette hozzá Jacinta.– Szóval a tűzoltóság azt mondja.– Ma délután – ismerte el anya.– Csak ennyit tudtam tenni, hogy élve kiszabaduljak!– Hát nem egészen – hozott némi könnyelműséget Jacinta.– Felvettem. Arra számítottam, hogy anya már fent van, és meglepődve láttam, hogy még mindig a lepedő alatt van a kanapén. A WC öblítésének hangjára ébredtem, és azonnal anyámra gondoltam. Az előző perc eseményei remekül kijózanítottak, és ennek biztatására öntöttem egy pohár vizet a csapból.– Biztos vagyok benne, hogy csak egy-két éjszakát leszek itt – részletezte anya, miközben visszafordultam, hogy ránézzek.
A csók, amit az arcomra adott, nagyobb súlyú volt, figyelembe véve az imént történteket, és visszanéztem a feleségemre magyarázatért.– Nálunk marad egy darabig – ismerte el Jacinta döbbent arckifejezésemet.– Ezt akartam neked az előbb elmondani. A másik egy mellet keresett, és azonnal megérezte a mellbimbó keménységét a melle puhasága közepette. Még mindig beletörődtem az anyám érzésébe, és megráztam a fejem, hogy kitisztítsam a lényegtelen gondolatokat."Rendben, az első dolog. Jacinta felém fordította a fejét, és még a sötétben is láttam, hogy mosolyog."Nincs mit?"A nő felnevetett, és visszatette a fejét az előző helyzetbe."Ó, észrevetted? Istenem, Alex, szó szerint kiesett a hálóingemből."A másik dolog, amit észrevettem, az volt, hogy Jacinta keze, amely szórakozottan simogatta a gyomromat, a duzzadt farkamra kúszott.– Kölcsön kell adnod neki fehérneműt?– javasoltam próbaképpen.Újabb halk nevetés, és megcsókolta a mellkasomat.– Úgy értem, azt hiszem; nyilvánvalóan nem illenek hozzá a melltartóim. Mit gondolsz, nem tudtam, hogy a feneke fele kilóg a lepedő alól!?"Shh. A fürdőszobában kigyulladt a lámpa, és újra megpillantottam hátulról anyámat, ezúttal alacsonyabb perspektívából. Miután magabiztosan vonultam be, most lassan visszavonultam. Nevetett, de a keze egy kicsit erősebben markolta az enyémet.– Nem.
Észrevettem, hogy őt nézted" - jelentette ki Jacinta.– Milyen kemény voltál tegnap este!A nő ellenkezett.– Ma reggel.

Ingyenes társkereső oldal London

TOP