Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

ilar vékony volt, tónusú végtagokkal és kemény, lapos hassal, amire Connie szomorúan emlékezett vissza, amikor fiatalabb nő korában volt. De aztán idővel ahogy a dolgok lecsillapodtak, rájöttem, hogy csak lefeküdtünk és forgolódtunk, még akkor is, ha nem kellett volna. A keleti parton felkúszó vihar gigantikus örvénylése újra és újra megismétlődött a tévében, miközben egy csinos vörös hajú végigfutotta a viharstatisztikát."Remélem, Steve-nek minden kelléke megvan. Ha Connie olyan szexi emberhez ment feleségül, mint Hunter, jobb dolgait is kitalálhatta volna. De nem kell Hunter helyett használnom. Pohár összekoccant, és Pilar elismerte: "Oké, lehet, hogy ez nem fog menni. Steve-vel az elején jók voltak a dolgok.

De most, hogy a hurrikán valóban sújtott, nem nagyon tetszett neki az ötlet, hogy egyedül legyen. Ez volt a legszenvedélyesebb csók, amit évek óta megosztott, és Pilart egyre növekvő éhséggel csókolta.
Piros, külső felsője átázott, és még a belső fehér is nedves volt. Bízz bennem, amikor két, majd három kisgyerek rohangál, alig van egy pillanat, hogy levegőt vegyen, nem is beszélve a férjével való szexről. Hallotta a ruhák halk susogását, de nem hitte, hogy a barátai tényleg lemeztelenednek, és vele csinálják a szobában. Kimásznék a bőrömből.""Valószínűleg az is segít, hogy még régebb óta szexeltem. Connie ösztönösen megszorította és enyhén masszírozta barátját. Már több mint egy év telt el, ha lehet hinni. Pilar mindkét kezével összetörte Connie mellét.

Fogalmam sincs, mit csinálok."Olyan ez, mint biciklizni. Ez romantikusabb" - mondta Pilar."Helló? Még mindig itt vagyok.

Az eső olyan hevesen és állandóan dübörgött az ablakokon, hogy az úgy hangzott, mint a rádiófrekvenciás hangja, amikor Connie úgy döntött, hogy végre elfogadja a szomszédok ajánlatát. De hétvégente az exének voltak a gyerekek, és Connie-nak ellazult a helyzete társkereső show hotel. Csend következett, és Connie feszülten figyelt. A bőre olyan forrónak érezte magát. Pilar a lábai közé térdelt, és sűrű haja zuhant végig Connie arcán, miközben a barátja fent lebegett és megcsókolta. Pilar leterhelte, és átnyújtott neki egy törülközőt. Finom illata volt. "Van egy ilyenem, de nem olyan kicsi. amikor gyors megoldásra van szükségem."Connie felsóhajtott, csak egy kicsit féltékeny volt.Úgy hangzott, mintha a barátai még mindig a nászút fázisában lennének, még öt év házasság után is. De tényleg, ez egy nagyon jó, nagyon forró csóknak tűnt. De aztán biztos volt benne, hogy hallotta a csók lágy, nedves hangját. Persze ez hiányzott. Tényleg arra gondoltam, milyen kínos lenne elmenni egy első randira ennyi idő után.
Csak néhány pillanat múlva olvadt bele a csend a szélcsapó és a zuhogó eső zajába. Ez csak egy jó kis extra. A vonagló Latina agresszíven a szájába dugta a nyelvét. Connie örült, hogy sötét van, és Pilar nem látta a sötétben viselt unalmas fehér melltartóját.

Társkereső show hotel

TOP