Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

kkor már kifogyott a párnája, csak kettő volt, és Carlának az egyik a feje alatt, a másik a feneke alatt volt. Carla azzal pótolta a csendet, amelyet a nap folyamán fenntartottak azzal, hogy lebeszélte bátyja fülét.
Danielnek nem nagyon volt alkalma golfozni az apjával. Az anyjuk időnként rámosolygott. Mivel a szülei egy nappal korábban jöttek haza a nyaralásukról, szabadnapja volt.– Jó reggelt – motyogta Daniel, és egy bögréért nyúlt.– Szóval, a húgoddal aludtál végig, amíg elmentünk?– kérdezte az apja. Hozhatok valamit?"Kérdezte."Igen, azt hiszem, a fájdalomcsillapítók nagyon kiütöttek. Hol van Danny? Nem tudom megenni ezt az egészet egyedül" - mondta, és az asztalon lévő óriási áfonyás palacsintát bámulta."Ó, ő és az apád elmentek golfozni.
Amikor Carla ebben az új pozícióban volt, Daniel hátulról kanállal nekirontott, és egy kézzel enyhén megemelte a jó lábát, így megfelelő szöget biztosítva neki a belépési szögben. Nem szeretnéd inkább, hogy elvigyem?Kérdezte.– Semmi baj, akarja – mondta Carla. Carla ezalatt kikászálódott az ingéből és a melltartójából, és türelmesen várta, mit tervez neki a bátyja. Az első teljes nap a szüleikkel együtt gyötrelmes volt Daniel és Carla számára.

Emellett hasznát vehette a gyakorlatnak. Sharon és Jerry is felnézett az asztaltól, amikor a fiuk belépett. Kereszteződés volt egy döbbent szerelmes imádó pillantása és egy éhes ragadozó húsevő tekintete között.
Daniel az ágyhoz tolta nővére kerekesszékét, és átnyújtotta a mankóit, hogy fel tudjon állni. Korán kell kelned, de hosszú az út. Inkább a bulikra volt szükség utána Matt szüleinek nyaralójában. Volt egy ágy és egy zuhanyzó, minden, amire igazán szükségük volt barátnőt talált a társkereső alkalmazásban. Köszönöm, hogy elolvasta!Daniel a konyhába talált, miután az éjszakát a húga hálószobájának padlóján töltötte. Daniel összerándult a kérdés hallatán, és egy gyors zsonglőrmozdulattal sikerült elkerülnie, hogy a kávéscsészét a mosogatóba ejtse."Az apád azt kérdezi, hogy mindig így figyelted-e őt.
Ezzel a merevítővel a lábadon, ha beleesel a vízbe, nem fogsz tudni úszni" - mondta Sharon.– Erre valók a mentőmellények. Lándzsaként használta a nyelvét, és beledöfte a lányt, és mintavételezett a mesés nedvéből. Anyjuk állandó lebegő jelenléte lehetetlenné tette kötetlen simogatásaikat és közömbös csókjaikat. Daniel szavához híven Carla szobájában volt nem sokkal másnap hajnal után.Úgy ébresztette fel, hogy megcsókolta az álla alatti csiklandozó foltot. Letérdelt, és levette a tornacipőjét.Óvatosan lehúzta a rövidnadrágját a merevítőjén, amíg a padlóra nem feküdt a lába körül, amelyen állt.

Kevés időt vettek igénybe a helyiség átvizsgálására, jobban érdekelte őket, hogy nekilássanak az üzletnek. Leégek belül" - válaszolta."Tudom, mire gondolsz.
Azt gondolta, hogy ez édes volt, még akkor is, ha kínja volt, hogy szexuálisan kiteljesedjen. Daniel úgy gondolta, hogy a nő bizonyára az anyjuktól örökölte ezt a tulajdonságot, de a nővére képes volt két órányi állandó dumálást folytatni anélkül, hogy az őrületbe kergette volna. Bármennyire is szeretett volna új szerelme hívásán lenni, úgy gondolta, nehéz lenne megmagyarázni, miért utasít el egy minőségi apa/fia időre vonatkozó ajánlatot.
Carla és Daniel nem sokkal a beszélgetés befejezése után visszavonultak a szobájukba. Kár lenne az egész éjszakát csak üresen hagyni" - válaszolta Carla.
Carlának reggel meg kellett látogatnia az orvosát, különben ott maradtak volna éjszakára.Így már készülődtek hazaindulni.– Nos, kicsim, készen állsz?– kérdezte Daniel."Biztos, hogy mennünk kell? Úgy értem, te fizettél a szobáért és mindenért. A nap annyi részét akarjuk a vízen tölteni, mint amennyit mi.
Daniel addig nyalogatta és szopta, amíg az utolsó görcs is elmúlt. Megelégedett azzal, hogy egy lágy puszit adott az arcára, mielőtt összeszedte az ágyneműt, és visszadobta a szobájába. Végül eljött az idő, amikor mindketten bejelentkezhettek.

Becsúsztatta a párnát a feneke alá, és visszaengedte, így csodálatos kis puncija felemelkedett és hozzáférhetőbbé vált. „De jobb, ha holnap kakas vagyok, különben mérges leszek" – tette hozzá gyorsan. Soha nem akarta elfelejteni azt az érzést, amikor először Carlába szabadult. Ez csak...

Barátnőt talált a társkereső alkalmazásban

TOP