Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

zöld spandex összefolyt a bőrével, ahogy megfordult, és Teddy megbabonázva ült ott, miközben nézte, ahogy nővére minden egyes apró lépésénél meghajlik új médiaszolgáltatások társkereső oldal.

Pam elfordult tőle, és megragadta a rövidnadrágját, miközben újra leült az ágyra, farka oldalról oldalra ketyegve, mint egy időn kívüli metronóm, miközben elhelyezkedett. Hüvelykujját beakasztotta a spandex rövidnadrág derékrészébe, újra meglökte, a tangát is beakasztotta, és lenyomta.– De szeretném, ha elmondanád, mit gondolsz. Elkapták, és ezt ő is tudta.

Hogy van?"Felkapta a kezébe a szegélyt, és a fejére rántotta. Olyan rossz volt, hogy így ugratja a testvérét;és ő is elázott.

Pam nem tudta, hogy az anyja miért csinál ilyen nagy üzletet;nem mintha a rövidnadrágot választotta volna az egyenruhájukhoz. Szinte másodlagos természet volt, ami arra késztette, hogy a kezét a farka köré fonta, és elkezdte simogatni magát, miközben a nő elkezdte felfelé csúsztatni a spandexet a lábán. Teddy tágra nyílt szemekkel és tátott szájjal bámult rá, elragadtatva és elmerülten.– Azt akarom, hogy mondd meg, ha látsz különbséget. A farka kiszabadult, lüktetett és szőtt, és Pam elakadt a lélegzete. Ledobta az inget a földre, és újra betakarta magát a kezével, miközben a sarkára támaszkodott. szövet, amely a punciját."Ez jobb?"Kérdezte.– Vagy mindent lát?Megdermedt a helyén, szemei ​​az övére tapadva;tekintete a lány ágyékára összpontosult, világosan kirajzolódott a rövidnadrág szövetén. Leejtette a karját a mellkasáról, szinte azonnal azt kívánta, bárcsak ne tette volna, de nem volt hajlandó újra betakarni magát, ehelyett arra kényszerítette magát, hogy karjait az oldalához szorítva tartsa, miközben azt akarta, hogy vegye le a rövidnadrágot és megragadva a párnáját, hogy a teste elé tartsa. Pam felsóhajtott. Kezét a férfi combjára tette, hogy egyensúlyt teremtsen, miközben előrehajolt, és kilépett a szűkös ruhákból.

új médiaszolgáltatások társkereső oldal

TOP