Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

áfeküdtem, és hosszan és mélyen csókolóztunk. Legnagyobb meglepetésünkre és örömünkre láttuk őt és egy másik nőt, amint egy hintában ülnek a holdfényben, egymásra karolva, csókolózva és simogatva.
Kiúsztam a zátony felett, és gyönyörködtem a szivárvány színű halában és a színes korallban.Úgy tűnt, hogy a halak nem félnek tőlem, és megjegyeztem, hogy legközelebb hozzak valamit, amivel megetethetem őket.Úsztam, lezuhantam, és átúsztam a korallsikátorokon, és szárnyal a lelkem new york társkereső szolgáltatások. Jan és én közelebb mentünk, Jacqui pedig szélesebbre tárta a lábát.

Amikor visszanéztem a tengerpartról, láttam, hogy kéz a kézben bemennek a házba. Tartalmaz egy házat egy régi cukorültetvényen, közvetlenül a tengerparton. Félig hátradőltem a kapitányi székben, egyik szemem a többi hajóra néz, és hagytam, hogy elhozzon. Tudtuk, hogy ez az első este a szeretkezésnek lesz szentelve, és nincs rá szükségünk.
A víz mindig olyan érzéki számomra, és most a hatalmas fürdőben, illatos olajjal és két gyönyörű nővel, ez volt az elképzelésem a mennyországról. Libby csodálatos csókos, és gyorsan lihegni kezdett a vágytól.

Én is csak az ő boldogságát akarom. Elértünk egy helyet a kertben, amelyet magas bokrok és fák rejtettek el, puha, szépen nyírt fűvel. Volt egy cuki vámos nő, aki felületes ellenőrzésre kinyitotta a csomagjaimat. Libby lenyűgözően nézett ki az apró öltönyben.

Még nagy távolságból is hallottam, ahogy zihál. Libbyre vigyorogtam, és intettem, hogy jöjjön át. Ezekben az apró öltönyökben akár meztelenek is lehettünk volna. Kis örömnyögéseket hallhattunk.
Olyan természetesnek tűntek együtt.

New york társkereső szolgáltatások

TOP