Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

borotva vibrációjától jól beindul a lé, és vigyáznom kell, nehogy elcsússzon. Az ember kimozdul, és úgy lóg, mint egy darab érett gyümölcs, amikor lehajolok, hogy ágyba bújjak. Kihúzom őket, és szívó hangot adnak, olyan lédús vagyok. Megfogom a két ujjam, és a tükörben nézegetve felnyomom őket az első bütykig.
Az ajkaim ezen a ponton arra vágynak, hogy szívják a farkad. Nagyon szerettem, amikor tegnap este megcsípted a mellbimbóimat, és megverted a mellem. Nézem, az élvezet hullámai fojtanak el, ahogy kinyílik és bezárul a picsa lyuk.Álmosan feküdtem az ágyon, a összehúzódások mérséklődtek, a csodálatos fáradtság puhította a tagjaimat. A farkad kemény, mint a szikla, és ha felállnál, jól láthatóak lennének a vastag, nehéz körvonalak.
A tükör még mindig az ágy végében van, és ebből a szögből látom a tágra nyílt picsamat, és az ujjaimat, amint a pina repedései között dörzsölnek. Tetszik az ötlet, hogy egyszerre nézed, ahogy a farkad a lyukmba dugja, és a kezem, ahogyan dörzsöli a pináját.

Most egy kemény, kemény szúróra van szükségem. Hazaérve veszek egy tükröt, és az ágy aljára támasztom. A melleim nagyon jól láthatóak és kidomborodnak a ruha míderéből. Egy pillanatra elengedem a köcsögömet, felnyúlok, és lehúzom a ruhám pántjait. Megfognám a kezed, és megütögetném a melleimet, hogy rózsaszínűek legyenek, a mellbimbói pedig feszes vörös bimbók. Elképzelem a sűrű, levet, amely kezd kicsordulni a tetején lévő lyukból, és vágyom arra, hogy ott legyek, hogy felfedjem.
Lenézek széttárt lábaim közé, és nézem, ahogy a picsa inog és mozog, miközben eszeveszetten dörzsölöm. Megjelöl néhány papírt, majd hallja, hogy a zsebében megrándul, benyúl és kihúzza. Nehezen tudom elképzelni a munkájában, mert még soha nem láttam, de úgy fogok gondolni rád, mint az íróasztalodnál ülve az osztályterem elején. Várni fogok, az irodájában térdelve, tágra nyílt ajkakkal.

Azt akarom, hogy most arra gondolj, hogy felhúzom a ruhámat, fel és fel, hogy most feltáruljon nemem sima, meztelen dombja. Aztán amíg a szúrócskád ki-be nyomult a picsalyukamba, megérintettem magam.

Időnként felhúzom a nyavalyás ajkamat, és megpötyögöm a csiklómat. Amikor kifröccsen a farkad, le akarom nyelni az egészet, hogy kifröccsenjen a számból az államon, lecsöpögjön az arcomon, és patakokban folyjon le a mellemen. Most rád gondolok, a szúrásod vastag, a golyóid feszesek és szinte fájdalmasak, csupa vastag fehér köménnyel. Aztán még szélesebbre tárom a combjaimat, és lenyúlva feszesre tartom az egyik picsa ajkamat, miközben végigfuttatom rajta a borotvát, megszabadítva minden szőrtől. A forró vízcsepp gyönyörűen simogatja puha, meztelen picsamat, de nem engedem, hogy eljöjjek. Ha itt lennél, mindent láthatnál, attól kezdve, ahogy külső köcsögöm fehér ajkai átölelik közöttük a vörös, lédús ajkakat. Kicsordul a picsalé, ahogy nézem, beledörzsölöm az ujjaimat, majd a számhoz viszem, és kiszívom az ujjaimból a saját pina levét.Érzem a pincám szagát, ajkamon megízlelve a picsalé nyájas, meglehetősen fanyar csípését, és érzem, hogy az érzéshullám megindul az ágyékomban.most nagyon közel vagyok. Felforrósított.maszturbál.a levél nagyon izgató volt, jól megírt és pokolian szexi.bárcsak kapnék egy ilyen levelet, fiam, örülnék neki.maszturbál.a levél nagyon izgató volt, jól megírt és pokolian szexi.bárcsak kapnék egy ilyen levelet, fiam, örülnék neki..

Mielőtt lezuhanyozok, leteszem két ujjam, és kitárom a lyukakat, hogy benézhessek, és elképzelhessem, amint ki-be nyomul a szúrásod. Szeretném, ha ezt olvasnád, miközben dolgozol, mert most az ágyon fekszem, és a pincámat tapogatom. Ha alaposan megnézed, láthatod a csiklómat, és csak azért, hogy biztosan lenyúljak, és még jobban szétnyissam a picsa ajkakat. Egyelőre összetartom a combjaimat, és csak láthatod, hogyan hasad fel a hasadék, ahogy eltűnik a lábaim között.
Az elméd tele van velem, a melleim remegnek és reszketnek, ahogy a kezem a picsa repedései között dolgozik. Három ujjamat felnyomom a fenébe, amennyire csak tudom, majd megmozgatom őket. Lassan, érzékletesen széttárom a lábaimat, amennyire csak bírom. A légytől jobbra van egy nedves folt, ahol a szúrás előtti lé, amely egyenletes sugárban csorog ki a szúrás hegyéből, megnedvesítette azt autórádió csatlakoztatására szolgáló helyek. Ettől szó szerint görcsbe rándult a picsa.

Autórádió csatlakoztatására szolgáló helyek

TOP