Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

ose fiai, Larry és Thomas a nagy fekete eredményjelző táblán változtatták a számokat, és a tábla fogantyúival azon vitatkoztak, hogy kinek a sora, valahányszor egy futást pontoztak.

Hat futás.Öt ráfutás után negyvenet egyért. Utoljára Jerez El McToomb kairói palotájában láttam őt ebben a helyzetben, miután megmentettük Lyndát és a kis Cleót Herr Kesslertől, Hamedtől és a többiektől. Megjelölte a felfutását, és döbbenten állt a nyitó ütőre, amint az első labda fogadására készült. Nyelvünket egymás szájába csókoltuk.

Vettek néhány kólát és elmentek. A padlóra húztam a farmerét és a bugyiját, közben letérdeltem, és belélegeztem a lábai közül a szagokat Christina flip vagy flop társkereső vállalkozó. A táskájába tette, és becsukta a táskát. Láttam, ahogy a férfiak az East Chipstable partiban néznek.

Körülnéztem. Három év telt el azóta, hogy bármit is csináltunk együtt. A hasítéka eltűnt a szem elől rendkívül érzékeny személy társkereső alkalmazás. Kinyitottam a fenekét, és lenéztem a végbélnyílására. A labdát egy nagydarab, sárga kabátos férfi állította meg, és Ron Watsonnak dobta, aki hosszan kocogott a pozíciójából.– Jobb lett volna, ha visszamész oda.– mondtam Iannek, tudatában annak, hogy az egész csapat szeme rajtunk van.– Csak állíts meg minden labdát, és dobd be Steve-nek.– Jaj, ember. Lynda visszajött, felém rohant, ugráló mellekkel.
Az East Chipstable nyitóütői kint álltak, és várták, hogy elfoglaljuk a helyünket, mielőtt kimennénk denevérhez. Tele volt a gyakorlókészlettel. Ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy egyszerre szerelmeskedtem Paullal és más nőkkel.

A Combined Universities csapatában szerepelt."– Ó, Paul, a férjem, a mi egyetemünkön játszott.– Nem tudtam, hogy egyetemre jártál.– Mit olvastál?Olyan módon kérdezte, hogy semmi kétségem nem maradt afelől, hogy nem érdekli, hogy mit olvastunk.– Én angolul és modern nyelveken olvasok, Paul pedig közgazdaságtant. Kivettem az aprópénzt a kasszából, és odaadtam neki. Ian azt mondta: – Megteszem neked. Mindannyian a közepébe tolongtunk, és gratuláltunk Lennek.– Kint volt. Feltöltöttem vízzel a teásurnát és feltettem főni. Lynda becsúszott a bár mögé, és húzott pár korsót két korábbi tagunkért, akik kivitték őket a székükre.
Felemeltem az egyik lábát a ruhájáról, és a hasítékára néztem, ahogy kinyílt előttem. Válaszoltam."Csak átadom az üzeneteket.

Christina flip vagy flop társkereső vállalkozó

TOP