Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ásodpercekkel beszívtam férfias illatát, mielőtt a nyelvemmel felhúztam volna a farka alján.
Bevittem a kellékeimet, egy táskát, amelyben a szakmám eszközei voltak, és egy párnázott szőnyeget rendkívül érzékeny személy társkereső alkalmazás. Csak az izzadságomat használtam kenőanyagként, benyomtam a középső ujjam, és körbedolgoztam, miközben enyhén megemeltem a farkam. A farkam úgy pattant ki a határaiból, mint a rugókról, nedvesen billegve a szemük előtt. A táskámhoz táncoltam, és elővettem egy üveg babaolajat, a farkam csábosan integetett előttem. Sűrű bajuszom és barna hajam van, amit szeretek elég hosszúra hordani.Átlagos magasságú és súlyú vagyok, de elég keveset edzek, és a munkám sok nehéz emeléssel jár, szóval elég jó kondíciójú vagyok. Valójában az összes szőrzetet leborotválom közvetlenül a bemutató előtt. Csak annyit csókolóztunk, hogy beleférjen, aztán elhúzódtam. Egyik kezemmel oda-vissza dolgoztam, míg a másikam élénkebben simogatta a farkamat, mint valaha.

Sokat tudnék kezdeni ennyi készpénzzel."Ha ezt megteszem, honnan tudhatom, hogy a dolgok nem fordulnak durvává?"Megkérdeztem.– Becsületbeli szavam van – mondta Curt."Egyikünk sem szenved a fájdalomtól, a rabságtól vagy az ilyen szaroktól. Meglepődnél, hogy mennyi kanos nő nézi, ahogy egy srác meztelenre vetkőzik, megdöbbenne, ha megtudná, hányan akarnak nézni egy férfit, aki maszturbál, és teljesen megdöbbenne, ha megtudná, hogy leszáll nézni egy férfit, aki egy vibrátorral dugja magát. Egyedül ez indította el a vágy görcsét a testemben.
Látod, amellett, hogy valami exhibicionista vagyok, erős vágyam volt, hogy megtapasztaljam a szexet egy férfival. Ekkor a tömeg hurrájában kitört, és gyülekezni kezdett körülöttem.Én azonban kimentettem magam, hogy egy percre visszavonuljak a mosdóba pisilni és felkészülni, míg Curt átnyújtotta a kalapot, hogy összeszedje a pénzem. De megmondtam nekik, hogy megcsinálom, és őszintén szólva izgatott lettem a gondolattól, hogy annyira felizgattam őket, hogy szívesen fizettek nekem egy csomó pénzt, hogy tehermentesítsem őket.És tudtam, hogy ha akkor nem teszem meg, akkor soha nem csinálom, és akkor mindig meglesznek azok a mi lenne, ha. Ez az egyik oka annak, hogy a vibrátorokat is beépítem a tevékenységembe, hogy serkentsem az izgalmamat.
Mindannyian meztelenek voltak, és én sétáltam közöttük, megérintve és simogatva a testüket, ahogy ők az enyémet. Belesimítottam a számat Bob forró farkába, amíg a torkom bejáratát nem találta, és a számat a szerszámán kezdtem el dolgozni.. Hátranyúlva folytattam az ujjazást, és most sokkal könnyebb volt. Mindenesetre beszélgettünk, és van egy ajánlatunk az ön számára."– Igen – válaszolta.– Nagyon nagy összeget hajlandóak vagyunk fizetni önnek valami extraért.– Mennyi egy nagyon nagy pénzösszeg, és mit kellene tennem?– kérdeztem, bár sejtettem, mi következik.– Kétezer, készpénz – mondta halkan.– Ha hagyod, hogy mindannyian kibasszunk.

Rendkívül érzékeny személy társkereső alkalmazás

TOP