Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

pénzt Jamalnak és Rustynak adták át, ők pedig megrendelték a szupermarketben lévő Deliből, és a piknik napján dél körül behozták a parkba.
Besétált a hátsó ajtón, megállt a mosógép mellett, és a törülközőt, az izzadságot és a tornaruhát beledobta a tornatartóba, majd felvitte üres tornazsákját és hátizsákját a szobájába. Sandy így szólt: "Szeretném elmondani a gondolataimat, mielőtt elnapolnánk ezt a találkozót. Fernie, megölelve és megcsókolva Mariát: "Korábban utáltam hazajönni az iskolából, de most már alig várom, hogy hazajöhessek, olyan emberekhez, akiktől úgy érzem, hogy szívesen és vágyakozom."„Édesem – válaszolta Maria –, azt szeretnénk, ha úgy éreznéd, hogy szívesen látnak, keresnek és szeretnek, drágám.– Persze, anya – válaszolta Fernie mosolyogva, és felkapta a tányérokat és az evőeszközöket. "Anya, apa, gondolod, hogy egy ilyen hétfő estén főzhetnénk, és meghívhatnánk Martinékat, hogy osszák meg velünk a vacsorát?"Antonio Mariára néz: "Szerintem egy nagyszerű ötlet, Fernie, te és Liz szinte elválaszthatatlanok vagytok, és ez lehetőséget adna a szüleinek, Mariának és nekem, hogy jobban megismerjük egymást.

Aznap reggel kevés beszélgetés volt, de megosztottuk a kolbászból, tojásból és tört barna burgonyából álló reggelit.– Mikorra terveztek hazajönni?– kérdezte Joe.„Nem biztos – válaszolta DJ –, de valószínűleg visszamegyünk, amikor kirúgnak minket a CICU-ról (Koronária Intenzív Osztály), ma már legalább 4-re vagy 5-re a munkahelyemen kell lennem. A fiúk körülbelül 8:45-kor indultak a városba, én pedig Joe-val néhány perccel később elindultunk megnézni a temetőt. A hatodik időszak elgurult, és Fernando és a többi középiskolás fiú a fiúk öltözőjébe mentek átöltözni tornaórára.2:55-kor az edző bejelentette, hogy itt a zuhanyozás ideje, és mindannyian a fiúk öltözőjébe/zuhanyozójába indultak és vetkőzni kezdtek.
házasság. Bryan visszatért Seldon otthonába, és hétfő lévén DJ és Jamie a házunkban töltik az éjszakát.
Phil felhúzta a boxert, és csatlakozott Karenhez és Bryanhez az asztalhoz, és a kávéját kortyolgatta. Előre kell terveznünk hogy elegendő élelem legyen három helyett hat etetésére."Maria helyeslően bólintott, Fernie pedig fülig vigyorgott. A fiúk közül többen, köztük ő is, lezuhanyoztak, megszárították és felvették a softball-gyakorló felszerelésüket. Nagyon megterhelné a DJ-t, ha valamelyikünk továbbmegy, és ha itt van eltemetve, úgy érzem, hogy DJ gyakran meg akarná látogatni a sírját."– Joe – javasoltam –, a tervek szerint egyikünk sem fog holnap 3 óráig dolgozni, amíg a fiúk elmentek a városba, megnézhetnénk itt a temetőt, és összegyűjthetnénk a mérlegelési lehetőségeket."Ez működőképes tervnek tűnik" - válaszolta Joe -, és ma mindketten dolgozunk 3 órakor, úgyhogy valószínűleg el kell kezdenünk a készülődést. ""Ez nagyon megfontolt Randy részéről," mondta Karen, "és ez azt mutatja, hogy Randy nagyon empátiát érez irántad, DJ.""Mivel ma külön vezetek," mondta Bryan, "nem kell 9:30 előtt indulnom.
Mindketten lemondjuk a mai találkozót.""DJ," jegyezte meg Karen, "talán fontolóra kellene vennie, hogy ma elmegy a találkozóra, mert egy kis időre eltereli a gondolatait a nagyiról.""Nem tudok anya," mondta DJ a fejét csóválva. Isten megengedte, hogy elég sokáig éljek, hogy tanúja lehessek ennek, még januárban, amikor Doug és Joe összekötötték egymást. Klubként azért hoztuk létre, hogy az LMBT közösség támogatási központja legyen itt az egyetemen. Rusty és én DJ-t és Jamie-t a legjobb és legközelebbi barátunknak tartjuk Elma callummal randizik.

Nincs közvetlen vagy hallgatólagos szexuális tevékenység Fernando és bármely más szereplő között ebben a történetben. Magas és karcsú, körülbelül 6" és sötétbarna lapos. DJ és Jamie jelenleg egy nagyon sötét időszakot él át. Március 5-én, hétfőn reggel 7:00-kor Maria reggelit készít családjának. felső hosszú hajjal a nyakán?"– Ez nagyjából jól hangzik – mondta Liz –, reméltem, hogy megpróbálsz egy kis információt szerezni tőle.– Talán, mit akarsz tudni?– kérdezte Fernie.– Ez elég kínos – ismerte el Liz –, azt szeretném tudni, hogy van-e barátnője, vagy elérhető-e?Liz, kicsit kuncogva: "Mert szerintem ő egy álom, és szeretném, ha randevúzna."– Ó, szóval azt akarod, hogy játsszam Ámort, mi?Fernie vigyorogva mondta: – Meglátom, mit tehetek, talán a mai edzés után utolérhetem őt az öltözőben.– Köszönöm, Fernie – mondta Liz –, igazi barát vagy. "Annyira félek, hogy elveszítem a nagymamát, de mindent megteszek, hogy mosolyogjak."DJ halványan mosolygott. "Szerintem ma külön kell vezetnünk, akkor Jamie visszamehet veled a találkozóról.
nagyihoz kötődik, és remélem és imádkozom, hogy a nagyi túlélje."- Kicsim - mondta Bryan könnyekkel a szeméből - "Jamie és DJ holnap meglátogatják őt, remélem, nem utoljára látják."9 óra 30 perc körül járt, Bryan puszit adott Karen arcára, megosztott egy romantikus puszit és ölelést a barátjával, majd elment az egyetemre. Antonio az asztalnál ül, és az első csésze kávét szürcsöli. Mielőtt bemászott volna, a telefonját a töltőre tette és az éjjeliszekrényre tette.
A csapat mindannyian visszatértek az öltözőbe, hogy átöltözzenek, és felkészüljenek a buszra, hogy hazamenjenek. Joe és én még mindig Anyatermészet pizsamáját viseltük, és éppen befejeztük a reggelit, valószínűleg a villásreggelit.– Még mindig azt tervezitek, fiúk, hogy holnap bemennek a kórházba?– kérdezte Joe.– Igen – válaszolta Jamie –, valószínűleg 9 vagy 10 óra körül indulunk, miután megreggeliztünk, annyi időt szeretnénk nagyival tölteni, amennyit a kórház megenged."Tudom, hogy sok DJ-t kér" - mondta Joe -, de próbáld meg ne hagyni, hogy anya sírni lásson, imádja a szabadalmaztatott mosolyodat, próbáld meg viselni, amikor meglátod, talán csak segít felépülni."Apa," válaszolta DJ.
Szerető nagymamája volt mindkettőnknek, és mindketten végtelenül szeretjük őt."– Értem – mondta a nővér –, azt hiszem, bemehet és megnézheti, de kérem, ne tegyen vagy mondjon semmit, amitől izgalomba jön, stabil állapotban van, de az izgalomtól visszaeshet.

Elma callummal randizik

TOP