Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

zt mondta, nem, szeret a rabszolgám lenni, és nem akart visszamenni a régi állapotba. Mindenkinek azt mondtam, hogy készüljön fel, utasítottam Amyt és Lindát, hogy térdeljenek le, és ragadják meg az első tárgyat. Igent mondott, és megkérdezte, van-e valami hely a fejemben. Amy azt mondta, hogy egy ideig nézni akarja, hogy minden rendben van-e. Felkelt a bárpulton, Amy lábai közé feküdt, és megcsókolta borotvált köcsögét. Amikor megtette, a rövid ruhája felpattant, és csak éppen nem mutatta meg a fenekét tanga társkereső alkalmazás. Mondtam a srácnak, hogy rendben van, és láttam, hogy megfogja a kezét, és a táncparkettre vezeti. Amyre néztem, és láttam, hogy a fickó a fején tartotta a kezét, és kibaszotta a száját.
Láttam, hogy nagyon szép mellei és lábai vannak. Elléptem, és mindenki ujjongott Linda csupasz mellei láttán. Látni lehetett az arcokon a tekinteteket, ahogy megpróbálták felszívni, amit mondtam. A Linda szájában lévő férfi csak néhány percet vett igénybe, kihúzta magát, és hamarosan az arcára ömlött a cum. Hallottam, ahogy azt mondta Amynek, hogy ha valaha is szeretne még egy nőt csatlakozni hozzánk, szóljon neki szagú gyorsrandi. Mindegyik kihúzta a cipzárt és kihúzta a kakast, ami már akkor is nehéz volt Amyt és Lindát nézni.

Amy rám nézett, elmosolyodott, és nagyon elégedett pillantást láttam az arcán. Halkan megkérdezte, hogy kezdjem-e Lindával, én pedig bólintottam, hogy igen. Miután ágyba vittem, meggyújtottam néhány gyertyát. Igent bólintott, és figyelmeztettem a pincérnőt, hogy Mesternek szólítson. Amy mosolygott, és azt mondta, megteszi.
Linda felé fordultam, és nagyon ideges pillantást láttam az arcán.

Tanga társkereső alkalmazás

TOP