Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
a

kávémat. A nevem Bryan Shorthose, és a vezetéknevem miatt Sox néven ismertek a kadétiskolában, valamint a tiszti rendetlenségben. Az egyetemi diplomám és családi kapcsolataimmal csatlakozhattam a gárdához.Édesanyámat még korai tinédzser koromban veszítettük el, így soha nem látott engem az érettségi napján vagy az elájulásom alkalmával, amelyen apám mindkettőn részt vett.Így nem sokkal a huszonötödik születésnapom után csatlakoztam új ezredemhez szagú gyorsrandi. Vak voltam, és az orvosok, akik hozzám jártak, nem tehettek semmit randevúzni valakivel a kiskereskedelemben. Különböző helyiségekbe nyíló ajtók a nappaliból. De még mindig szenvedett attól, hogy mindkét dobhártyáját kilyukadták, így teljesen megsüketült. Meredith tizedes szenvedett, mint én egy divat után. Nos, hamar rájött, hogy rövidíti a szavait, mintha csak az U betűt használná a te szóra. Volt ez a rohadt nagy robbanás, és úgy éreztem magam, mintha fejbe rúgtak volna, amikor a cinegre csaptak, és az eljárás azon a pontján elvesztettem az eszméletemet a kavargó por és törmelék közepette. Meredith még mindig mellettem volt, amikor az őrmester előrelépett, és körülbelül a negyedik ember volt ebben a szabálytalan sorban, amikor megállt, letérdelt a poros úton, és úgy tűnt, kezével felsöpri a port.
A kilépési seb, amely a nyakának bal oldalán és az arc alsó részén volt, nagyon eltorzította, mivel a repesz a jobb oldalon került be a torkába, és közvetlenül a másik oldalon került ki a szeme alatt.Így hát hárman voltunk, túléltük a halált, de a mi eltorzulásaink miatt egyikünk megsüketült, egyikünk néma, én pedig a vak. Felkiáltójelet húzott, ha szükséges, valamint kérdőjelet, ha olyan választ akart, amelyet jól hall.

Többet tudtam beszélni, mint amit Meredith tizedes, aki a szomszéd ágyban feküdt. Bernie újabb szájról olvasást végzett, míg én a Braille-írás tanulási görbéjét.

Még néhány hét telt el, mire a párunkat visszaszállították Angliába, ahol átvittek minket egy másik kórházba, hogy ellenőrizzék. Ennél az ajánlatnál éreztem, hogy megfogja a kezemet Tony, és ráírtam a tenyeremre.„Bry” (a nevem Bryan rövidítése), „Mondj igent!”Nemcsak megfogta a kezem, hanem meg is szorította, ezért azt válaszoltam, hogy elfogadom az ajánlatát. Nyomorúságos időszak volt számomra, amikor az üres házban bolyongtam, amelyben felnőttem, most, hogy elvesztettem utolsó élő rokonomat.

Szagú gyorsrandi

TOP