Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

inyitotta a szemét, és figyelte, ahogy anyja keze fel-alá csúszik.– Akkor nézd a melleimet – csattant fel az anyja."Szeretném, ha tudnád, hogy szerintem ez undorító, ezért szeretném, ha a lehető leggyorsabban túl lennél rajta. "Próbáld meg leküzdeni ezt az undorító cselekedetet. Todd csodálkozva bámult, miközben a kezére húzta őket, és összefonta ujjait, hogy felszerelje őket. Anyja krumplit pucolt vacsorára, és háttal állt neki. Az anyja hirtelen felállt.– Várj itt. Csinálok egy pinát a kezeimmel, és te baszd meg.
Todd köszönetet motyogott, és kihalászta a két legnagyobb csokis kekszet. Meztelen volt alatta, és Todd látta lelógó melleit nagy barna mellbimbókkal.– Nem érintheti meg őket, de megnézheti, segít-e. Ennyi." Az anyja megfogta a másik kezét, és megtapogatta a golyóit. Azon töprengett, hogy rá kell-e húznia a lepedőt, amikor az anyja visszajött a szobába egy fürdőlepedővel és egy műanyag bevásárlótáskával, amelyről Todd felismerte, hogy a helyi drogériából származik. Valamiért nagyon kemény lett a farka. Ha bármit is, a hideg levegő miatt kisebb lett a szokásosnál."Talán nem kellene... Saját maga ellenére ismerős moccanást érzett a farka tövében.- Undorító állat vagy.– Még mindig nem vagy elég nehéz, hogy ezt befejezd – morogta.– Használsz piszkos szavakat... Todd szeme tágra nyílt, mint két kék csillagkitörés, amely kivirágzik a sötétben egy tűzijáték alatt.

Ez az egész túl furcsa volt ahhoz, hogy elhiggye. Todd oldalra nézett, és nézte anyja nagy melleit, amint az enyhén mozog a keze ritmusával. Anyja leült az ágy szélére, és kibontotta a törölközőt.– Tedd ezt magad alá – mondta, és átadta neki a törölközőt.– Ööö… mi… – Todd most teljesen össze volt zavarodva, és egy kicsit ideges. Anyja a babaolajos üvegért nyúlt, és egy keveset öntött a farka tetejére. Szeretném, ha ezt úgy tekintsd, mint a fogmosást vagy a gyógyszerszedést. Todd anyja odanyúlt, és óvatosan megragadta fitymája puha ráncait a farka legvégén, és tanítottan felhúzta a bőrét.– Miért nem vagy egyenes?– kérdezte türelmetlenül. Nem akarta kimondani, de csak úgy kitört belőle. Aztán kinyújtotta a kezét, és újra magára húzta a fitymáját.
Kattintson!Todd megdermedt az ágyban, amikor kinyílt az ajtó, és az anyja bedugta a fejét. Todd hátra fordította a fejét, de nem tudott a szemébe nézni. Todd látta, hogy barna hálóingét viseli.Évek óta viselte, és kezdett kikopni a mandzsetta és a szegély körül.
Végül letörölte Toddot. Meglep, hogy az ilyesmi ilyen hatással lesz rád."Todd felsóhajtott. Todd összerándult, ahogy a szorítása megerősödött.

"Baszd meg randevúzni valakivel a kiskereskedelemben. Amikor végzett, és az összes papírzsebkendőt egy nejlonzacskóba tette a gyógyszertárból, ráhúzta a borító hátulját.– Menj aludni – mondta.– És nem akarom, hogy bármi undorítót csinálj. Anyja a homlokát ráncolta.– Ne felejtsd el, hogy nagy bajban vagy, fiatalember. "Gyerünk te piszkos fiú.

Randevúzni valakivel a kiskereskedelemben

TOP