Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zabad kezemmel felhúztam a pólómat a melleimre, és csavarni kezdtem a mellbimbómon. Ott állt és a farkát simogatta, miközben nézte, ahogy a vibrátor ki-be jár.– Készen állok – mondta, miközben letette a mellkasát a tartópárnára. Miután megettük, visszamentünk a konyhába takarítani. Mivel nem volt gyerekünk, és egy ideig nem is terveztük, a szezonális és ritkábban használt ruháinkat a második hálószoba gardróbjában tároltuk. Ez egy kicsi, két hálószobás tanya egy jó külvárosi környéken. Lementem a pincébe, hogy beadjam neki az italt, de amikor befordultam a lépcső alján a sarkon, nem jöttem fel. Csak egy pillanatig haboztam, mielőtt rányomtam volna a játékra. Leejtettem a kezem a nadrágja lábánál, és fel-alá dörzsöltem.
Az számít, hogy napközben hogyan bánsz velem. A hüvelyemet a remegő görcs után görcs ütötte meg. Nem sokkal ezután elakadt a lélegzete, és visszatért, hogy fejet adjon a srácnak. Arra számítottam, hogy aznap este valamikor gyorsan levetkőzhetek online társkereső oldal lagos nigériában. De tizenegyszáz négyzetméteren nem volt sokkal nagyobb egyik lakásunknál sem. Hat láb magas, szeret futni és biciklizni.
Mark a pincében dolgozott, ezért lementem, hogy elmondjam neki, hogy megyek a boltba.- Gondolsz valamire, amire szükségünk van a boltból – kérdeztem tőle.– A héten megyek vásárolni.- Kapsz egy kis diétás kólát? - válaszolta.– Teljesen kivagyunk. Kizárt, hogy a nő tinédzser volt. A farka a szájában volt. Sötétbarna hajam van, nagyjából vállig érően tartok. Megtisztítottam a széket papírzsebkendővel, és felvettem a rövidnadrágomat.
A nagy számítógép képernyője hülyén nézett ki az étkezőasztalunkon, amikor a barátok átjöttek megnézni a házat, ezért összerakott egy házi készítésű íróasztalt rétegelt lemezből és iratszekrényekből az alagsorban. Néztem a képernyőt, ahogy a nő punci ajkai megfeszülnek a betolakodó vibrátor minden egyes befelé lökésére. Néha azt mondtam neki, hogy csinálja meg magának, és ott feküdtem, miközben nagyon csekély izgalommal rontott rajtam.

Kanos voltam, és alig vártam, hogy mikor ér haza Mark aznap este, hogy megdughassam. Nem szereti a kávét, de szüksége van a koffeinre.Ő is olyan rossz, mint én, amikor nincs meg a reggeli poharam. Azon kaptam magam, hogy újra lejátszom a videót a fejemben, és újra elázok. Nem vagyok a nyelés híve. Nem kényelmesek. Apám presbiteri lelkész. Tehát amikor Markkal találkoztam, nem voltam tiszta, mint a sodort hó, de a szexuális élményem elég vaníliás volt. Csak bólintott a fejével, és tovább szoptatta a farkát. Sokat gondolkodtam ezen, és azt hiszem, túlreagáltam."Megfogtam a kezét és elindultam a hálószoba felé.– Gyerünk, pótolom. A látvány, ahogyan a gép ádázul belenyomja a hatalmas vibrátort, és a fickó erekciója körüli extázisból nyögött hangja átvitt a szélen. Megragadtam a farkát és felhelyeztem, lassan leereszkedtem forró, kemény szerszámára.– Nagyon vizes vagy – mondta Mark kissé meglepett hangon.– Igen, de ne válts témát, válaszolj a kérdésre – mondtam, miközben fel-alá kezdtem mozogni férfiasságán."Nos, azt hiszem, mindig is érdekeltek a szexjátékok, a gép egy kicsit extrém, de szeretem a nőket vibrátorral nézni.

Biztos ziháltam, mert Mark észrevette, hogy ott vagyok, és ijedten megfordult.„Beth!” – kiáltotta, miközben az egérért tülekedett, és bezárta a videót, majd nehezen tudta felhúzni a nadrágját a nagyon nyilvánvaló erekciója miatt."Mit nézel Mark? Mit csinálsz?" - majdnem elsírtam magam, bár mindkét kérdésre tudtam a választ."Nem hittem volna, hogy még visszajössz. Valamilyen gép egy hatalmas fekete vibrátort hajtott be és ki a teljesen kopaszra borotvált puncijába. El voltam bűvölve.

Mark hátradőlt, és meglepetten nézett rám."Tényleg? Biztos? Azt hittem, haragszol rám, tudod, a pornó dolog miatt.""Igen. Tudtam, hogy a kapcsolatunk egyre feszültebb, de nem tudtam rávenni magam, hogy bármit is tegyek ellene. Sokat gondolkodtam a szexen az este hátralévő részében és másnap. A cicám most a székre csöpögött. Döntöttem a széket, feltettem a lábam az íróasztalra, és széttártam a lábaimat, hogy jobban hozzáférjek.

Online társkereső oldal lagos nigériában

TOP