Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

eki is szüksége volt valamire a belsejében.
és nem vissza!Megint pihentünk. A csendben hallottam, ahogy susognak a lepedők, ahogy elhelyezkedett. Meg kell valósítani a félig formált ötletemet, amely akkor kelt ki, amikor felébredtem, és még mindig az ágyban találtam magam vele."Álljon meg."– mondtam alig elég hangosan, hogy meghallja.

Közel húzva éreztem a mellkasa melegét, még mielőtt azt éreztem, hogy összeolvad az enyémmel.nem mertem mozdulni. Azt hiszem, nem igazán értette, hogy abban a pillanatban miért mondok ilyet, de az ujjai elszabadultak, és kiszabadította a szúrásomat társkereső San Angelo texasban. Reggeli fásultság, általában nem több, mint egy jó álom eredménye, vagy a pisizés igénye, egyre nőtt, ahogy rá és a légzésére összpontosítottam.
Eleinte finoman körbefontak az ujjai, érezve az erekcióm acélos erejét, tesztelve, hogy simogatjam vagy szorítsam. Mindig betartották az íratlan szabályokat...csábítás...bassza meg...gyógyulj meg...bassza meg...és hagyj egy dollárt a párna alatt köszönöm-nagyon-nagyon. Ez elképesztő kontraszt volt az őrjöngő szex hangjaihoz képest, amelyek néhány órával ezelőtt betöltötték a szobát.
Nem az utolsó akit ezek a lapok felszívnának.

Társkereső San Angelo texasban

TOP