Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

ehet, hogy pillanatnyilag tagadja, de amit eltervezett... De úgy maradt, ahogy volt – lehajolva, széttárt lábakkal, átáztatta a bugyiját. Mindig könyvben volt az orra. Aztán Alex a fülébe súgta... Szerencsére szombat volt, és hétvégéje volt, hogy felépüljön.

az a naplóbejegyzéseiből fakadt. A lány kezei felemelkedtek, hogy eltakarják a fenekét, a férfi pedig belemarkolt a hajába.– Ha megpróbálsz leplezni, csak fokozod a büntetést. Végül azt mondta: „Le”, és kinyújtotta a kezét, és lefelé nyomta a vállát, amíg le nem térdelt előtte.
Kiment a hálószobából, és megdermedt, ahogy a nappaliban lévő asztalra pillantott. Elvette a bögréjét, oldalra tette, szétrúgta a lábát, és lenyomta a vállát, mielőtt a köntöse alá nyúlt volna, és megérezte volna a nedvességét. Amikor a nő karnyújtásnyira került, a férfi a térdére húzta, miközben felkiáltott. Egy éve kapcsolatuk után országszerte vállalt munkát.

Soha nem sminkelte magát, és ezt nagyon frissítőnek találta. Lenézett, majd újra fel rá, de ő csak mutatott. Alex a dereka két oldalán megtámasztotta a pultot, és folytatta."Rögtön beleugrottál.
Felhúzta a fehérneműt, és segített felállni. sub, tedd, amit mondok. Meglepettnek tűnt, és felnézett: – Annie, uram.
Nem nézett a férfira, és bocsánatkérést és köszönetet mormolt.– Alex vagyok, hogy hívnak?kérdezte. A fogadás nem lehetett komoly, legalábbis tegnap este nem gondolta komolynak.Érezte, hogy a férfi mögé sétál, forrósága marta a hátát."Fogadást kötöttünk Annie. És vesztettél" – szavai alig suttogtak a fülébe, és a lány megborzongott.– Részeg voltam, és nem hittem, hogy ezt komolyan gondolod, Alex. Boldog volt, hogy két év után, amiből az egyiket távkapcsolatban töltöttem, Alex megkérte, hogy költözzön be. Amikor hat hónappal ezelőtt meglepte egy látogatással, nem volt ideje felkészülni az érkezésére, ami azt jelentette, hogy a naplója kimaradt.
Alex nézte, ahogy Annie lehajtja a fejét, de a pultra támaszkodva abban a helyzetben marad, amibe ő helyezte vmi társkereső oldalak. Gróf.

Vmi társkereső oldalak

TOP