Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
t

alán hívni fog, lehet, hogy nem."– Igen, tudom – válaszolta Billy sóhajtva.
Ahogy a Mindenható Atya, apánk tanít minket... Annak ellenére, hogy aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy félúton lesz a negyvenhez, Pam még mindig kényes volt a szemére – még akkor is, ha Lucifer ördögi varázslatának haszonélvezője volt a külső osztályon.

Billy, Pam nagy megkönnyebbülésére, nem törődött azzal, hogy miért volt depressziós, de miután megitott egy pohár bort a pizzájához, Pam eléggé megnyugodott ahhoz, hogy megnyíljon."Rendben, szóval szeretnél hallani arról, hogy mi aggaszt igazán? Susan valószínűleg túlzott egy kicsit, de mostanában elkényeztem magam miért nem működik az online társkereső. Tulajdonképpen abban a reményben jöttem haza, hogy nem lesz itt.""És?"Pam anyai ösztönei azt súgták neki, hogy a fia még többet nem mondott."És akkor?"– válaszolta vállat vonva."És megtetted a két órás utat haza egy havas, fagyos januári délutánon, csak azért, hogy anyukáddal lóghass, mert születésnapja van.
Amit javaslok, az egyszerű. Reménytelen vagy, Lucy.""Nem, ami vagyok, az unatkozik.

Amikor visszadobta a hálóinget a komód fiókjába, hirtelen úgy döntött, hogy javíthat a hangulatán, ha nem úgy öltözik, mint valami vénlány. Jól vagyok. Sóhajtva felvette. ."Pam szinte boldogan mondta: – Tudtam, hogy még több vár haza."Anya. semmiféle kapcsolat nem engedte megérteni?– Ó, egyetértek. Pam témát akart váltani, és felugrott."Éhes vagyok.

Kedvelte a fekete hajú nőket. Annak ellenére, hogy talált egy pár hibátlan témát, Lucy tudta, hogy ki kell töltenie a dolgait – ha rá akarja venni őket, hogy rosszalkodjanak."Éhes vagy? Készíthetek valami ennivalót?"– kérdezte Pam a fiát."Nem, útközben ettem.

Ami pedig mindketten kockáztat, a következőkre gondolok... Röviden, Lucifer megtalálta a tökéletes anyát és fiát az igényeinek, amikor a fiatal Billy szerelmes volt az anyjába, bár titokban, azon a bizonyos szemtelen módon, amilyenre csak egy tizennyolc éves, a szexben még mindig naiv tinédzser lehet. Ki kell választani valamit Goldie Hawn-nal vagy Meg Ryan-nel?" "Anyu .."Elhallgatott, mosolygott rá, és hagyta, hogy ez a szó elsüllyedjen, mielőtt folytatta. "Ha megengeded, hogy itt igyak.Úgy értem, csak annyit csinálunk odafönt a hideg téli hétvégéken, hogy sört iszunk és hülyén berúgunk.” „És inkább berúgsz hülyén anyukáddal, mint egy csomó egyetemista haverod, amilyen egyidős vagy, vagy ami még jobb, valami csinos. Ez nem csalás volt, mivel a hülye Michael csak annyit szögezett le, hogy a két érintett fél egyikét sem birtokolhatja. Szórakozzunk egy kicsit randevúzási idézetek fiatalabb fiúkkal. Pam edzései az edzőteremben az elmúlt hat hónapban megmutatták megdöbbentő eredményeket. most azokhoz az ostoba emberekhez."Lucy elmosolyodott. Teljesen gúnyosan szemet gyönyörködtető, meglehetősen slamposnak tűnő angyalkosztümbe volt öltözve.„Mit keresel itt? Tudod, hogy nem engednek fel ide” – vágta rá Michael, miközben meggyorsította a lépteit. Az anyja ismét ellenőrizte az összes dobozt. Reméltem, hogy talán maga mondja meg, mi a baj.""Lát . – Azt hiszem, az okos kisfiamnak van értelme. Nem mondott semmit arról, hogy a nő arra használta az erejét, hogy csendesen befolyásolja valaki érzéseit vagy cselekedeteit.– Azt mondta, hogy depressziósnak érzed magad, amiért betöltötted a harmincöt.

Meg Ryan vagy Goldie Hawn." Megfordult, és arcot vágott neki – ugyanúgy, mint régen. Csodákat tehet az önértékelésével... Fiatalabb koromban mindig veled lógtam, és soha nem unatkoztam...soha." "Tényleg?Soha?Még akkor sem, amikor nem engedtem, hogy nézd a félelmetes filmjeidet, és rávettem, hogy nézd meg az egyik hülye romantikus vígjátékomat a hagyományos pénteki mozi estéinken." "Hé, emlékszem azokra az estékre." - mondta Billy némi izgalommal.

Miért nem működik az online társkereső

TOP