Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ulatságos és egyben izgalmas volt, ahogy szinte előadást hallgattam, mert fogalmam sem volt arról, milyen jól tanult engem.

Ez egy kicsit leegyszerűsített, de úgy tűnik, ez illik a kapcsolathoz. Nem sokkal később meztelenül feküdtem az ágyon, és egy csupasz mellű - ​​hát a "leányzó" rossz szó, de tudod, mire gondolok - ült mellettem, fogta a farkam, és szorgalmasan fel-le dolgoztatta. Olyan hajtóerővel ugrottam ki és be belőle, ami majdnem az ágyba zúdította.

Szándékosan távol maradtunk a szextől az elmúlt héten, és most egy kibaszott orgiára készültünk, hogy elindítsuk a folyamatot. Volt azonban egy hiba a tervben. Mint mondtam, még azt is mondta, hogy talán próbáljam ki a mesterséges megtermékenyítést. Mégis ott volt Helen a hátán, felemelt és szétválasztott lábakkal, a picsa nyitott és készen áll.

Sokkot kellett kapnom!Körülbelül két héttel később eljött az idő Sandynek és nekem. Cicit csókolgatva és mellbimbókat szoptatva viszonoztam, és a két nő ugyanezt tette, de én voltam a figyelem középpontjában. Valahogy mindannyiunk számára izgalmasak voltak azok az erotikus, valószínűleg szemérmes cselekedetek, és attól kezdve mindkét nő folytatta a gyakorlatot. Tapasztalatból tanulod meg.Általában amikor Mack labdái nagyon feszesek szereti ha keményen csapnak rájuk és ha felemeli a kezed felé, nagyon meg tudod ütni őket. Mindketten szeretünk téged, és ebben egyáltalán nem habozok!""Mi van Mackkel? Nem kellene tudatnunk vele, hogy mi történik? Boldogtalan lenne, ha teherbe esnék tőle?""Az igazat megvallva, nagyon is erre számítottam. A helyzet logikájától függetlenül úgy tűnt, hogy a farkamnak van füle, mert hirtelen teljes árbocba került, tettre készen. Tudom, hogy figyelmen kívül hagyod ezt a témát, de Helennel megegyeztünk az elmúlt két ciklusban – mi ez a kifejezés?Ó, igen, "menstruációs szinkron". Ennek ellenére megható volt hallani. Az is nyilvánvaló volt, hogy arra számított, hogy Helen igazi része lesz a szerelmünknek, és egyértelműen üdvözölte őt. Ahogy később elmagyarázta, látni akarta, hogyan zajlott ez, mielőtt megbeszélnénk. Az egész felfoghatatlan volt.
A másik keze a feleségem utasítására a golyóimat masszírozta. Egy másik ilyen lépésre másnap délután került sor. Megölelt és megkérdezte: "Szeretnél valamit csinálni, mielőtt Sandy hazajön?"Nem meglepő, hogy nagyon jó ötletnek tartottam. Nyilvánvalóan súlyosan bántotta, hogy a férfi más nőkkel szereti a szexet, miközben látszólag még mindig nem szexuális módon szereti. Szóval, itt vagyok.""Biztos benne, hogy ezt akarod csinálni? Nem tudod visszavonni, ha utána meggondolod magad.""Istenem, nem, nem akarom megváltoztatni a véleményemet zippo társkereső táblázat. Ez különösen igaz volt, amikor gyakorlati bemutatót tartott.
Egyre gyorsabban zuhantam bele, ütögettem a pináját, míg ő felém púposodott, és üdvözölte a csiklójára és a szeméremcsontjára ért ütéseket. Ez természetesen nagy lépés volt számára.

Bizonyos értelemben jó lesz vele megosztani ezt a különleges időt. Megvolt a diplomája, kiváló pozícióban volt, megérett az idő a teherbeesésre, és ezek voltak a varázslatos termékeny napok. Mindent szeretek benne, és büszke lennék rá Az igazi kérdés az, hogy érzed magad? A férjed teherbe ejt egy másik nőt!""Te nem csak egy nő vagy, drágám. A tanítványod nagyszerűen teljesített! A+-t adhatsz neki a kakasszívásban! Valójában lehet, hogy versenyed van - jó!"Szóval, annak ellenére, hogy nem volt lehetőségem a két nő közül egyiket sem elcsavarni a látogatás során, nagyon élvezetes volt számomra, és úgy tűnt, nekik is. Az én esetemben ez különösen bosszantó volt, mert ésszerűnek tűnik azt hinni, hogy ha két nő van, akkor tágítsa az "eseményeket" úgy, hogy az egyik mindig elérhető legyen! Ha azt mondják, hogy "csak megtörténik", nem lesz igazságos! Megjegyzés: Nem állítom, hogy ez logikus! Mindezt elmondva azonban be kell vallanom, hogy ebben az esetben minden nagyon jól sikerült - a köcsögeik nem voltak elérhetők, de a kezük-szájuk még mindig működött. Nem erre a célra szánták, de a megtekintésük minden bizonnyal segített feléleszteni a szenvedélyemet. Jobb kezével fel-le dolgozott a farkamon, miközben a baljával a golyóimat masszírozta.

Ma este van!"****************************************************** **************** Természetesen nem voltam tisztában azzal, hogy mit terveznek velem, és amikor hárman feküdtünk az ágyon, az egyetlen gondom az volt, hogy hatalmas terhelést tegyek a spermát Sandybe, és ahogy mondani szokták, felüti. Arra számítottam, hogy újabb betétet szeretne, hogy többet küldjön a méhébe, meglepődtem, amikor elhúzódott és eldobott egy bombát."Most, kedvesem, lehet, hogy elindítottál egy folyamatot, amelynek során, reméljük, apa leszel. Természetesen nem a szinkronizálással kapcsolatban kötöttem volna össze, és ha igen, az semmiképpen sem azt mondta volna nekem, hogy Helen azt akarná, hogy teherbe tegyem, és ha megtenné, Sandy sürgetne. Nem tudtam, hogy Helen és Richard között válság fenyeget, de amint később megtudtam, tevékenységünk arra szolgált, hogy elterelje Helen gondolatait az elkövetkező próbáról.

Sandy kint volt vásárolni, így beengedtem, átkaroltam, majd egy nagyon szeretetteljes puszit. A munkádat azonban nem végeztük el. Hanyatt rogytam az ágyon, miközben a farkamat az ajkai között tartotta, miközben meglágyult a szájában.

Zippo társkereső táblázat

TOP