Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egkérdezed, hogy szeretném-e megbaszni, és azt mondod, hogy biztosan megtennéd a válás utáni középkorú randevúzással. Amikor készen állok a cumizásra, figyelmeztetlek benneteket, lányok, és azt mondom, hogy mindketten térdeljenek le a két oldalamra. Mellei vannak, nem akkorák, mint a te szexi melleid, de jól megteszik. A pincérnő az, behívod, és felajánlod, hogy elviszed a kabátját. Egy idő után elmondod Monique-nak, hogy rajtad a sor.elvégre egy kanos lány vagy, és szüksége van a napi adag kakasra is. Hogy megmutassa, milyen nyugodt és nyugodt vagy, letérdelsz és megnyalod azt a helyet, ahol véget ér a farkam és kezdődik a puncija. Természetesen megtenném, elég aranyos. Utána gyönyörködöm az érzésben, ahogy a farkam a szádba megy. Olyan nimfók vagyunk. Miközben kiadom a pénzt a számlára, írj egy kis megjegyzést arról, hogyan jöjjön a pincérnő a házunkba, hogy átvegye a borravalóját, és mellékelj egy útbaigazítást. Azonnal tudja, mit akarsz, és szopni kezdi a puncidat abban a percben, amikor a lábad közé dugja a fejét. Miután elhagyott minket, abbahagyja a szopást, és visszadugja a farkam a nadrágomba, hogy együnk, bár én inkább eszek valami mást. Miután elmondod az érzéseidet, odanyúlsz hozzám, kihúzod a nadrágom cipzárját, és ott kihúzod a farkam.olyan jól érzi magát a kezed a farkamon.a kezed tökéletesen passzol hozzám. Olyan jó érzés, két száj játszik velem, és melegebbé tesz, mint valaha.
Nem mond mást, mint hogy vegye fel a rendelésünket, de a szemeiből látom, hogy élvezi, amit lát.miután átveszi az étlapokat, folytatom a játékot a szép melleiddel. Ezután kihúzod a nadrágom cipzárját, kihúzod a farkam, és megmutatod Monique-nak, milyen kemény vagyok. Miközben játszik velem, megcsókollak, és leemelem rólad azt a ruhát.erre már nincs szükséged mondom a ruhára utalva. Hangosan nyög.Örülök, hogy nem lakott környéken lakunk, különben a zaj miatt kiérkező rendőrökkel kell foglalkoznunk. Körülbelül húsz perccel később a pincérnő odaér az asztalunkhoz az ételünkkel.jól látja, hogy mit csinálsz, és mivel egy fülkében ülünk hátul, ahonnan nagyon nehéz látni bárhonnan az étteremben (ezért választottad az ülést), egy kis kacsintást adsz a pincérnőnek. Azt is észreveszed, hogy dögös, és nem bánná, ha vele járnál. Ott ülök melletted, és várom, hogy a pincérnő átvegye a rendeléseinket rokkant társkereső ügynökségek. Istenem, milyen szexien nézel ki. Keményen és gyorsan szívsz, amíg rengeteg cumót lövök a szádba. Mivel látod, hogy kicsit félénk, megfogod a kezét és a farkamra tedd. Ezután lassú, finom rángatásba kezd.
Amikor Monique bejön, megkínálom egy pohár borral, és helyet foglalok mellettem.veszi a bort és leül. Istenem, szeretem nézni. Nem tudom, mi bánt jobban, az, hogy a golyóimat szívod, vagy az a kibaszott, hogy előttem lévő szexi segg. Ezt már korábban is megtettük. Miután ezt megtette, lehajol, és a mellbimbóját a szádba veszed, enyhén szopva, mivel ez az első alkalom, de lassan, amikor rájössz, hogy jól van vele, egyre erősebben csinálod.szereted nézni, ahogy kibasszok egy nőt, tudván, hogy te leszel a következő, és ő a tiéd is lesz.
Olyan jó érzés és meleg. Szerintem jól alakultak a dolgok.ugye. Miután levetkőzik, megkérdezem, hogy ki megy előbb, és azt mondod, hogy mivel ő a vendégünk, Monique előbb szórakozhat.majd gyengéden áttereli a csípőmet, és a kezébe veszi a farkamat, és magába vezeti.miközben kibaszott engem, mondd meg neki, hogy fordítsa meg magát és nézzen szembe a lábammal. Szeretem a bőröd puhaságát és a tested melegét.lassan simogatni kezdesz. Megkérdezi a nevét, és azt mondja, hogy Monique.

A válás utáni középkorú randevúzással

TOP