Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

an meleg tej a reggelidhez" - suttogta. Ki-be az ujjai tapogattak. Ahogy érezte, ahogy a hímvessző behatol, a szája azt mondta: "Áá", és a lába a férfi combja köré fonódott.Újra lökött. Az üveg síkosító már várt;nyitott a várt eléréséhez. Egy vigasztaló „Ohh” kiutasításán kívül nem szólt semmit.– Igen, mester – mondta, miközben könyökére és térdére ereszkedett, és tudta, hogy a férfi jobban szereti. Az irodában töltött napja rutinszerű volt.Öt óra múltán titkárnője – első felesége – volt felesége – lépett be az irodájába."Mindenki elment, én pedig bezártam a főajtót. Ujjai elhagyták a végbélnyílást. Merev karjai megtámasztották, ahogy a lány fölött lebegett. Beleöntött a beleibe.

Mozgásukkal ritmusban halk „ahh” és „ohh” szavakat ejtett ki. Felkelt, kezébe vette a hímtagját, és a mosdóba vezette. Csípője közel tolta hímtagját a nyíláshoz;keze vezette benne. Mi van, ha az új feleséged tudni akarja, miért rendetlenek?"Amikor a titkárnő lehajolt, hogy felvegye a ruháit, szándékosan hátat fordított neki, hogy lássa a csupasz fenekét rokkant társkereső ügynökségek. Tudta, mit keres.– Nem vettem a fáradságot, hogy visszahúzzam a bugyimat, amikor utoljára csilingeltem.– Tudod, hogy szeretem levenni rólad a bugyidat.– Állítólag meg kell nehezítened a dolgomat. Merevedő hímtagja az immár síkosított hüvely felé mutatott.
Azt akarta, hogy holnap visszahívja;és az azt követő napon és az azt követő napon. Kezei bugyi vonalakat kerestek a szoknyáján.

Te menj zuhanyozni, amíg én megetetem."Amikor apa visszatért a zuhanyozásból, anya éppen befejezte a baba pelenkázását."El kell menned dolgozni. A csecsemő megmozdult.

Először az egyik ujja lépett be;majd egy második. Meglökte. Fölötte lebegett és pihent, míg férje felesége tejszerű testét élvezte. A babánk egy óra múlva felébred, és nekem kell majd szoptatnom."A huszonnégy éves házaspár elaludt. Kicsit összerezzent. Elhátráltak egymástól és levetkőztek.Összehajtogatta, és szépen az asztalára tette a ruháit. Leballagtak a hasadékon, és élvezték a falak puha, meleg érzetét. Elengedte a szorítását a combján.Ő pumpált.

Add át a férjednek üdvözletemet, és vigyázz a fiunkra – mondta, miközben elbúcsúztak, és kiment az irodából.mindenki hazamenjen várakozó házastársához.. Még el sem kezdtem etetni a babát."Apa felöltözött, megcsókolta az anyát és a babát, és amikor elindult dolgozni, így szólt: "Hozok egy kávét és egy bagelt a fánkboltban. Amikor a nő felállt, és megfordult vele, a férfi gyorsan becsúsztatta a kezét a kabátgallérja alá, az ujja nyílásaiba, és egy csuklómozdulattal a kabátja a földön volt.Átkarolta a lányt. Ahogy a lány sejtette, megjegyezte a seggének szépségét. Mindketten mosolyogtak a szavak játékán. Tudod, minden csütörtökön plusz óra.""Sült marhahúsvacsorát tervezek neked. Leterített egy lepedőt a kinyitott kanapéra, és felpötyögött két párnát. Kétszer, háromszor, négyszer, nem tudta. A csecsemő apja kielégítette az anyatej iránti étvágyát. A takarítószemélyzet csak hét után lesz itt."– Jó – válaszolta, miközben felállt, hogy megfogja a titkárnője kezét.

Megkeresték az anális nyílást hiv randevú Dél-Afrikában.

Rokkant társkereső ügynökségek

TOP