Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

hasunk egymáshoz volt préselve, a melleink hegytől a hegyig, és éreztem meleg leheletét az arcomon.– Tudod, Janice – mondta halkan."Te tényleg gyönyörű lány vagy. Van néhány dolgot meg kell tennem. Elhaladtam Chappell nővér asztala mellett.
Aztán a turbóemelő kezelőszerveiért nyúlt, amelyek az oldalamon voltak, és közben elhajolt mellettem. A figyelem, amit rám fordított, a testem által adott automatikus válaszok nagyon felizgattak, de nagyon megijesztettek. Maga Uhura szuahéliül kiáltott – egy szót sem értettem, de egyértelműen a szenvedély hangjai voltak. Úgy értem, szükségem van a háromszorosomra" - hebegtem."A szállásomban van muszlim társkeresőnk.
Utálok "törzspárti" lenni, ami a beszédét illeti, de ennek a megjegyzésnek a tárgysora abból származik, amit úgy érzem, legalábbis számomra, ami hiányzik a történetedből. Később az étkezőbe mentem. Kifogást kerestem, hogy elhagyjam a hidat [tipp: mindig legyen a kezedben egy alufóliás jegyzetlap, ha munka elkerülésével mászkálsz a hajón – az vagy egy háromsoros], és becsúsztam a turbóliftbe.
Az asztal alatt az övébe csúsztattam a kezem. Arcom élénk rózsaszínre váltott, és kitartottam a hadnagy legtöbb mozdulata ellen, mint még mindig kar... Egy zenekar.
Amikor beléptem, mindenki ujjongott!Felálltak, és vastapsot adtak nekem!Mi történt?Kivettem egy tálca ételt a replikátorból, megláttam Uhurát, aki egy sarokasztalnál ül, és odamentem hozzá. A legénység néhány tagja számára hasznos lehet még egy ......

Muszlim társkeresőnk

TOP