Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

z az egyetlen ablak, ami nyitva van, és most mennem kell."Megállt az ing gombolásától, hogy először megsimogassa, majd megfenekelte a gyönyörű fenekét, és azt mondta: "Hiányzik az a seggem, és jövő héten az enyém.

A négy nő mind vonzó volt, huszonévesek és egyedülállók. Sue vonakodva csúszott le az íróasztalról, mert Jack közel volt hozzá, és nem tudta, lesz-e még egyszer esélye rá, hogy lecsapjon rá. Húsz percen belül fel kellett volna vennie, és a bár tíz percre volt tőle. A fülkében Sue figyelmesen hallgatta a tervet, amelyet Janet felvázolt, és egyszer-kétszer megragadta az alkalmat, hogy odapillantson, ahol Jack és Peter állnak.
Emlékezzen az alulmaradt boxerre, amit kaptunk neki gagyi ajándékként. Freddie négy perc alatt megtette az öt perces autóút a lakásába, miközben a vonzó barnát bámészkodta. Neked azonban tehetségszerető embered van.
Miután Janet elküldte az utolsó SMS-t Sues telefonjáról, azt mondta a bátyjának: "Induljunk. Amikor Sue ezt kimondta, kinyújtotta a nyelve hegyét, és kihívóan hadonászott, jelezve Janetnek, hogy Freddies puncievő tehetségeinek csodálatos előadására számít.

Férfi."Tara Rachel mellett ült, láthatóan füstölögve, és beleegyezően bólintott. De hiányozni fog a szex. Mi van, ha nem akar engem? Mi van, ha nem tudom feltenni? Mi van, ha Helen megtudja?""Baszd meg Helen! Hónapok óta felszarvazott ezzel a seggfej Freddie-vel, és hidd el, ha a tervek szerint megy, az a tökéletes bosszú."Jack így folytatta: "Lehet, hogy beáztatja a farkadat abban a csinos, fiatal szőkeben, hogy végre sikerüljön elválnod a feleségedtől. Mielőtt bejöttél, Janet mutatott egy képet kettőtökről a telefonján.
Fontos, hogy szerepeljenek a videóban."Peters farka kissé megenyhült a zavartól, de újra dúskálni kezdett, amikor a szexi vörös hajú elhalászta, és a labdáit az elülső nyíláson keresztül kikapta."Nincs sok időnk. hogy a vörös hajú holnap megteszi, ha az A-terv nem megy."Peter állva hallgatta barátját, és öntudatlanul lenyúlt, hogy megérintse keményedő erekcióját.
Peter kihúzta magát, Jack pedig elfoglalta a helyét, és két lökéssel és egy sor görcsöléssel belemerült a szexi szőkebe, jelezve, hogy egy újabb csodálatos rakomány ürül ki. Peter keményen dolgozott, és a felső vezetés kedvelte, Freddie pedig, ha Helennel játszadozott, rájött, hogy karrierje veszélybe kerülhet. Az egyetlen nő a fülkében, akivel valaha találkozott, Janet volt, aki Jack húga volt. Annyira szaftos a gondolkodásom erről.". Tara odanézett és meglátta az üzenetet, és azonnal SMS-t küldött Freddie-nek a telefonjáról. Nincs vesztegetni való idő."Jack felkelt, átgázolt a tömegen, és a többiekkel szorosan mögötte, a mellékhelyiségek mellett az iroda hátsó ajtajához vezetett.
Bemutatkoztak, és Janet megkérdezte a testvérét, hogy nála van-e a kulcs. Soha többé ingyenesen üzenhet a társkereső oldalaknak. MIT MONDSZ, TALÁLKOZUNK A PÁLYÁN, AZTÁN KÖZVETLENÜL AZ ÖN HELYÉRE EGYENES DOBOZ EBÉDRE.

Jack néhány órával azelőtt elmondta Peternek, hogy mit terveztek, és ragaszkodott hozzá, hogy ma este azt a boxert vegye fel, amit Helen kapott karácsonyi gagyi ajándékként. Ők ketten együtt dolgoznak, és Tara annyira dühös volt, mint te. Nem gondolta magáról, hogy ugyanabba a ligába tartozik ezekkel a kábítókkal.
Ez volt a kifogás, amiért nem akarta, hogy nyilvánosan lássák vele, és miért csak ebben a hálószobában voltak együtt, és egyszer-kétszer nála. A többiek figyelték az üzeneteket, miközben a telefonját felfelé fordította a fülke asztalára, és körös-körül egyetértően bólogattak, hogy Taras szarnak minősítette Freddie-t.– Annyira benne vagyok ebben a tervben, ha te nem.– mondta Tara Sue-nak, miközben felhúzta a kezét Peters combján. Mondtam ma este kimegy a barátjával, hátha elijeszt magának egy kis puncit, és ezt a viseletet választja.
Peter és Jack ugyanabban a cégben dolgoztak, mint ahogy Freddie és Jack bizalmasan elmesélte a nővérének barátja, Peters dilemmájának néhány részletét a feleségével, Helennel kapcsolatban, valamint Freddies is részt vett ebben. Elindultak, hogy találkozzanak Freddie-vel, aki a kocsijában várta őket a járda szélén. A lányok beszélgetése nagyon hasonlíthat a fiús beszélgetésekhez, és a két jó barát sokat megosztott azokról a férfiakról, akikkel a múltban jártak.

Ingyenesen üzenhet a társkereső oldalaknak

TOP