Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

ábai láthatóan remegtek az intenzív orgazmustól, amit élvezett.– Tedd fel a kibaszott farkat – köptem Nathannek."Csasszatok meg, mert ő is lenyugszik. Megfelelően kötelesek voltak, eláradtunk a cumtól.Úgy tapadt a mellünkre és a lábunkra, mint a porcukor a süteményekre.
A két testvér ekkor már a farkát rángatva nézte a műsort.– Ó, basszus, ez az, ez az!Tracey felnyögött, miközben elkezdett tetőzni az ajkamon, a nyelvemen és az arcomon. Az lett a vége, hogy ismét a nyelvünkkel tapogattuk egymás köcsögeit, majd gyengéden csókolóztunk és összebújtunk, miközben a két srác részben felöltözött.
Kérem!"szó szerint könyörögtem. Elképesztő volt randevúzni egy gondtalan férfival. Tracey-t a srácok védték, miközben figyeltem a csiklójára, a seggfejére és a fickók csillogó száraira, amint ki- és becsúsztak a vizes tömlőjéből.
Erőteljes köteleik és vastag, fehér gubacs patakjai repültek a levegőben, és mind az én mellemen, mind Tracey-n landoltak. Jason farka fölött sápadt, ahogy végignéztem, és láttam, hogy Tracey egyszerűen felfalja Nathan farkát, hasonló módon.

A bokám a sarkam körül himbálózott, miközben Jason nagyon erősen csapott engem, és láttam, hogy Tracey majdnem a küszöbén áll, hogy ismét rágörcsöl Nathan gyors, dübörgő farkára.– Szívni fogok – jelentette be gyorsan Jason.– Ó igen, folytasd.– mondta Tracey."Látogassatok rajtunk, rohadjatok meg rajtunk, gazemberek."A két srác felpörgött néhány lökésre, majd mindketten kihúzták merev, lüktető kakasukat a jól megszokott lyukakból. Miután a srácok befejezték az egész kibaszott helyet, eljött az ideje a gyengédebb szórakozásnak, amikor Traceyvel a padlóra szálltunk, és szeretettel nyelveztük, csapkodtunk és megtisztítottuk egymás álláról, melleiről, majd gyomráról. Tracey továbbra is látja Nathant a férje mögött, és biztos vagyok benne, hogy több móka és játék lesz együtt most, hogy a jég jól és valóban megtört!.
Aznap este lefeküdtem Jasonnal, és reggel megint dugtunk. Hamarosan négykézláb egymás mellett feküdtünk a földön, és egy iszonyatos kutyastílusban dumáltunk.
Gyomrunkat és cicikünket betakarva szaftos kínálatukkal. Hosszú csupasz lábaink és slampos sarkaink a hús és a remegő comb érzéki átfedésében keverednek.– Ó, a francba – kiáltott fel Jason, majd kifakadt. A cicik egymás mellett himbálóztak, mert szilárd, kemény utunk volt a piszkos testvérpártól. Néhány ütés és púp fel a pina, majd Jason Tracey-hez költözött, aztán megint vissza, néhány percig így szántották a kibaszott áztató szaggatóinkat."Baszd meg, baszd meg, és dumálj végig rajtam!"most sürgettem.

Hátradőlt az arcomnak, bekente az ajkaimat a levébe, miközben komolyan cukkolni kezdett. Testvérei jism látványa bizonyára egyértelmű katalizátor volt Nathan számára is, amikor egyszerre kezdett folyni sós magjával.

A pozíciók folyamatosan változtak, miközben élveztük a kellemes szórakozást. A Louise-szal kapcsolatos tapasztalataim minden bizonnyal meghozták az étvágyat a lazább szórakozásra, és fiú volt, hogy élveztem. Tracey és én gyorsan egymásra akasztottuk a lábunkat.

A legjobb barátom végre bekrémezte a nyelvem. Hamarosan én kerültem a sorra, és Tracey hasonlóan válaszolt a csiklóm szopogatásával és nyalogatásával, miközben a két testvér kemény farkát döngölte a lelkes, házas pina és a seggfejembe. Ezúttal csak mi ketten, ahogy hallottuk a fejtámla dörömbölését a szomszédban Nathan szobájában, miközben Tracey nyilvánvalóan újabb kemény látást kapott. Hamarosan megváltoztak a pozíciók, és több mint két órán keresztül cserélgettük egymást, különböző jelentésekben. Meglepődtem, hogy milyen gyorsan tudtam megbirkózni vele, hogy nyalogattam és nyalogattam a picsa lyukát. A körülöttünk mozgó srácok kommentálják az előttük lezajlott jelenetet, és kemény kakast etetnek a szánkba és a puncit a 69 mulatságunk között.
Egy dupla 69-es egymás mellett fekve igazi csemege volt. Az elkerülhetetlen 69 Tracey és én is követtük.Én lent, vissza a padlón, miközben Tracey felmászott a tetejemre, és nyelvünkkel és ujjainkkal újra felfedeztük egymás köcsögeit.

Tracey egyértelműen élvezte a punci nedvének ízét az ajkamon és a nyelvemen, és felnyögött, hogy csókot váltottunk. Tracey felnyögött és vonaglott, miközben a nyelvemmel mélyen vizslattam a nagyon nedves hasát.– Ó, a francba Anna – mondta."Ez zseniális, csak folytasd, kibaszottul ráveszek a szarra."Nyelvem tovább csapkodta a kőkemény csiklóját, majd mélyen ástam a csúszós csiklóját. A múltban sokszor láttam a barátomat szarni, de csapkodtam a szaftos quimjét, miközben egy kakas felszántotta, majd megcsókolta a francia stílusát, miközben a két kakas a feneke mélyébe temetett, és a punci újra örömömre késztetett. Nem kellett kétszer elmondani, és Tracey barátjai farka néhány másodpercen belül mélyen elásott hátulról vizes pincsimban, ahogy befejeztem a csipkés ajkának csapkodását, miközben a tetőpontjáról alábbhagyott.– Ó, igen, bassza meg engem is, kérem – kérte vágyakozva Jasont. Az utolsó pozícióban Tracey és én ültünk a kanapén egymás mellett, a lábak széttárva, ahogy a srácok ismét közénk költöztek netflix társkereső Sarah Instagram körül. Nagyon szórakoztató volt, és biztosan találkozom még Jasonnal. Egy-két erősebb sugár az állunkra és a nyakunkra fröccsent, masszív, forró, kibaszott pörgős rakományuk zöme kimosta a gyomrunkat, majd az utolsó néhány csepp a szétfeszített és összefonódott lábunkon landolt.– Ó, igen, ti piszkos faszok.sürgettük. Egyszer négykézláb mohón kezdtem ölelni a legjobb barátaim punciját, először.

Randevúzni egy gondtalan férfival

TOP