Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

z?Úgy értem, az állatok valószínűleg a növényekben kerültek a természetbe... Tudtam, hogy egyesek furcsának tartanák, amit tettem, de úgy tűnt, hogy ez kölcsönösen előnyös.

Abba kellett hagynom a békés liliomban való járást. Még egyszer előredöntöttem a csípőmet, és a cum kilőtt belőlem, de ahogy voltam, nem tudtam a szokásos módon célozni a lövést, és a cumim a falhoz fröccsent a békeliliom mögött."Szar."Elengedtem a levelet, és lehúztam az ingem, és azzal töröltem fel a falat. Talán a táplálkozásomtól függött. Nem hasonlított a hűvös, sima levelekhez. Ez a mondat visszhangzott az agyamban. Levettem a cipőmet és a nadrágomat, és egyenesen az üzemhez mentem. Lustán elrándultam a kanapén, hagytam, hogy az érzések felerősödjenek, amíg meg nem éreztem az orgazmus közeledését. A szél susogta a faleveleket kívülről. Mintha ezt együtt csináltuk volna. A cum beleragadt a törzsem szőrébe, és olyan érzésem volt, mintha csak dörzsölném a rendetlenséget, nem pedig megtisztulnék. Megnyugtatsz."Azt hallottam, hogy jó volt beszélgetni a szobanövényeivel.
Feleslegesnek tűnt. Biztosan olyan erősen szorítottam, hogy a bőrömhöz ragadt. Nem jártak maszturbálással, és mindenhol elengedték a magjukat. Nem volt szükségem rá. Minden túl szép volt ahhoz, hogy egy kicsit ne ébredjen fel az élet tiszta örömében.Éreztem, ahogy a farkam megmozdul a farmeromban, és arra gondoltam: "Miért ne?"A napsütést bámultam, kiemelve a békeliliom leveleinek zöldjét, miközben kibontottam a farmer cipzárját és kihúztam a farkam. Túl jó érzés volt, és csak arra tudtam koncentrálni, hogy milyen gyorsan épül fel bennem az orgazmus. De biztonságosan szexelhetnék vele. A növény hűvös levele egy réteget rakott magam és a kezem közé.

Ez semmiképpen sem természetes. Azt hiszem, még soha életemben nem jöttem ennyit. Felkeltem a kanapéról az óvszerrel letakart farkammal, és Sadie edénye elé álltam ingyenes online társkereső oldal Etiópiában. Nincs takarítás, és soha senki sem tudta, mi van a fazékban. Leültem a tévé elé, és még egyszer sem voltam kanos.

Ingyenes online társkereső oldal Etiópiában

TOP