Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

iután túljutottam a szűk keresztmetszeten, amely sok értékes percet rabolt el tőlem, letettem a lábam a padlóra, és hazacipeltem a seggem. Annak ellenére, hogy már kifújtam a terhemet, tovább ettem, és még tíz-tizenöt percig szopott. Az utcámra fordulva láttam, hogy üres a felhajtónk. Abban a pillanatban a harag minden érzését elfújta a tiszta vágy. Tudom, hogy megnősült, van egy rideg felesége és egy mamut farka, és nagyon boldog, hogy feldúlhatja a feleségem nyavalyáját. Nem vesztegettem az időt, hogy bemenjek a házba, és a hálószobánkba mentem. Hihetetlenül felizgattam az egész otthonlétet, amikor tudtam, hogy a kedves feleségemnek elmegy az agya, miközben hazaértem hozzá.Úgy döntöttem, hogy olyan parancsikont választok, amelyet hónapok óta nem használtam. Az egyetlen probléma az, hogy ha titokban tartom őt, az őt is bekapcsolja. Abból, ahogy lélegzik, és ahogy beszélt, azonnal tudtam, hogy lemaradtam a nagy fináléról.

Otthonról volt.„Miért nem dolgozik”?– gondoltam magamban. Akárhogy is, egy pillanat alatt kimentem az irodából, és hazafelé tartottam. A farkam lüktetett a nadrágomban, a pulzusom pedig felgyorsult, ahogy a forgalom csigatempóban kúszott. Mindenesetre ez több mint egy hónapja volt, és még mindig inkább feldúltnak érzem magam, mint dühösnek. Tudván, hogy a feleségem mennyire szeret dugni, és milyen nagy fasz, tudtam, hogy a dolgok kezdenek elvadulni. Ezt biztosan tudom. Ez igazán feldobta őt.
Sok mindent csináltam és élveztem az ő kérésére, mióta elkezdtük kijátszani a fantáziánkat, de ha valami nem szokványos vagy tabu, az még jobban is motiválja.miért akarsz találkozni a bikával?Meg akarja szerezni az övét a forrásból, és meg akarja szüntetni a kurva feleségét, aki a közvetítő?Szeretek enni a feleségem punciját, de szeretem, ha nem tudom, ki az a fickó, aki kibaszott. Aztán elkezdte az arcomra köszörülni a punciját, és feszült hangon azt motyogta.
Nem volt több energiája, legurult rólam, és nagyon sokáig szenvedélyesen csókolóztunk. Ahogy mohón lenyaltam tőle, úgy megszívott, mint még soha. Túl későn fedeztem fel, hogy kinek a cimkéjét nyaltam a feleségem puncijából, de még nincs veszve!Tudtam, mi vár rám belül. Valahányszor elkezdtem érdeklődni a "baszba barátja" kiléte felől, titokzatossá vált, majd témát váltott. Nem tudott uralkodni égető vágyán, és az, hogy lenyaltam róla a titokzatos férfi cuccát, inkább felpörgette őt, mintha odatette volna. Egész teste megremegett, és úgy tűnt, hogy a hőmérséklete sok fokkal emelkedett, ahogy a punciját erősen a számhoz nyomta, és ott tartotta, miközben forró köményfolyó ömlött belőle Legendák Ligája hogyan működik a normál párkeresés. Be kell vallanom, hogy rohanás volt, amikor végigsimítottam a kezemmel az elkapását, hogy kissé nyersnek és tele van egy másik férfi cuccával. Lelkesedése mindvégig ezt tette az egyik legerotikusabb időszakot, amit átéltünk, és sok volt. Nagyon élveztem, ahogy be van kapcsolva. Tudtam, hogy „a nagyot” tartja.

Kinyitottam, és csak ez állt rajta: „Csinálok neked egy pitét”. Ez nagy hiba volt!A házhoz közeli folyón áthaladó híd új burkolatot kapott, és egy sávos volt.„BASZA” – fakadtam ki, amikor a forgalom megindult. Ahogy nyalogatni kezdtem a krémes cuccát, finoman oda-vissza dörzsölni kezdte a mohó számat. Nem vagyok benne biztos, hogy a fő motivációm az volt, hogy felfedezzem, ki az ő rejtélyes embere, vagy egyszerűen csak az volt, hogy megszerezzem a punciját, amíg még „forró” volt.
Imádom, amikor hazajön és felmászik, és az arcomra ülteti a forró, cumfival töltött pináját!!!!Szeretem enni a frissen szar punciját.kivéve, ha egy elmegyógyintézetbe kellene vinni, TK U MLJ LV NV Egy másik hülye felszarvazott, az agyával a farkában.

Legendák Ligája hogyan működik a normál párkeresés

TOP