Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
D

e a titkos nyelvünkön beszélt hozzám, amikor Martin hátat fordított. Valószínűleg érezte a belőlem sugárzó vágy szagát."Istenem!"- mondta lélegzetvisszafojtva, miközben a széttárt fenekemre nézett.Éreztem a levegőt a végbélnyílásomon és kissé nyitott puncimban, így pontosan tudtam, mit lát. Hallottam az öv csörgését.
A hajam kontyba áll, távol a nyakamtól és az arcomtól. Megnéztem a mosolyát, és tudtam, mit akar.Így hát megfordultam egy kicsit, és hagytam, hogy kioldja a farmerem gombját. Lenyúltam, és magam kezdtem el modulálni. A szenzációtól hidegrázás futott át rajtam.

Annyira közel volt, hogy csak előre kellett nyomulnia, és szodomizálni kezdett volna."Uuuggghhh! Uuuggghhh! Uuuuuuuuuuuggggggggghhhhhhhh!"– nyögte fel közvetlenül azelőtt, hogy forró cum-csomókat éreztem a bőrömön. Elgondolkodtatott, milyen más rejtett tehetségeket rejteget ez a nyelv. Martin még nem ért haza, így csak mi ketten voltunk.

Túlságosan óvatos mutatóujjával a forró puncim nyílásába bújt. Persze, Chris is hazajönne az egyetemről, de inkább szellem volt a házunkban, mint lakó. Kényelmesebbé vált a játék ezen új elemével hily társkereső app lány reddit. Amikor Martin a közelgő utazásáról mesélt neki, Danny ambivalensen reagált rá, ugyanúgy, mint mindig. Aztán, ami tagadhatatlanul a nyelve volt, megnyalta a nedves, tágra nyílt résem.Éreztem, ahogy a vér a fejembe zúdul, és ez nem azért volt, mert fejjel lefelé álltam. Gombról gombra ejtettem "Mrs. Mosolyogva köszöntem neki, mielőtt letörölném a fenekemről a fehér nyálkát. Arra várt, hogy kiszáradjak, hogy bekerüljek minden repedés és hasadék közé, hogy élvezze a nézését. De ahogy az autóm ráfordult az autópályára a repülőtértől távolodva, azon járt az agyam, hogy mi fog történni a következő héten. Például egy nap együtt ültünk a nappaliban. Végül észrevettem, hogy olyan bugyit ad át nekem, amit nem vettem.
Danny azonban készen állt a felfedezésre. Amikor megtette, a kesztyűk lekerültek.

Hily társkereső app lány reddit

TOP