Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zorosan megborotválkoztam, és azon töprengtem, mit vegyek fel.

Ahhoz, hogy elaludjak, maszturbálnom kellett, hogy oldjam a feszültséget. Telt keblei a mellkasomhoz nyomódtak, és amikor a hasát az ágyékomhoz húztam, ahol az immár teljes erekcióm a hasamhoz nyúlt, hallottam, hogy sóhajt és lassan felém forog. Valójában több mint hajlandó voltam befogadni őt, a hétvégém úgy nézett ki, mintha egy újabb tiszta lenne, kiegyenesedhetne, olvassa el a jelentéseket, gondolkodjon el azon, hogy egyedül menjek vacsorázni, még több takarítást és kiegyenesedést, több jelentést, de aztán rájöttem, hogy a hétvégén vége volt, és éppen vissza akartam menni dolgozni. Ronnie még nem lépett 5 métert lejjebb a bárpulton, amikor ez a gyönyörű vörös fej odalépett hozzá, és hatalmasan megölelte hily társkereső alkalmazás reddit. A főnöknő odament Ronnie-hoz, és ahogy felálltak a bárból, jelezte, hogy csatlakozzak hozzájuk. Ronnie azt mondta, hogy szereti, és gyakran megdicsért, hogy milyen jól néz ki a fenekem a nadrágomon keresztül, „nincs bugyivonal” a viccje.
Valóban gyönyörű volt, az arcbőre valamivel szebb, mint Ronnié, az arcvonásai nem olyan merészek, de nagyon csinos, érett nő. Még jobban féltem attól a gondolattól, hogy Ronnies ragyogó arca és zamatos teste megijeszt hétfő reggel, mint az unalmas életem, amit éltem. Irigyeltem a magabiztosságát az ellenkező nemmel szemben. Vágyakkal bámult vissza rám.

A napom hátralevő részét, csütörtököt és pénteket egy vörös fejű Ronnie-nak képzeltem el;ruhában és ruha nélkül is. Gyakran bejött az irodámba, hogy halljon a nyomorúságos hétvégéimről, és biztatott, hogy menjek ki és találkozzak emberekkel. „Itt az én kibaszott hölgyemről beszélsz, akinek még a nevét sem tudom!Megpróbál beállítani, vagy stricivé változni?Az arckifejezésem hegyes volt, de egyben tréfás is.– Részletek Frank, te mindig aggódsz a részletek miatt, nem igaz?– viccelődött vissza, mintha elég lenne csak egy esély, hogy megbasszanak valakit.

Hily társkereső alkalmazás reddit

TOP