Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

ötelességtudóan lenyelte a cum minden darabját, és a nyelvével takarított.– Ez kurva jó volt!John kifújta a levegőt. Rick vagyok, ő pedig a feleségem, Linda." John korábban soha nem hallott Kelsbergről. John látta, hogy a szemük tágra nyílik, és Rick szája lassan mosolyra húzódik. Linda öklendezett egy kicsit, amikor a farka a torkába nyúlt, de tovább szívta. Hosszú barna haja omlott a vállán.
Johnnak nem volt szüksége több felszólításra. Lökései egyre gyorsabbak lettek, ahogy közeledett saját csúcspontja. Lenyúlt, és elhúzta a szoknyáját. A nő azonban gyönyörű volt. Sóhajtva beült a kocsijába és vezetni kezdett spanyol társkereső alkalmazás. Emlékszel, hogyan kerültél ide?" kérdezte Linda.
John mosolyogva bólintott, amikor az öreg felállt és elment. – motyogta John, miközben Linda a szájába vette a farkát. Linda a vállára tette a kezét."Hé..." kiáltott. "Jól vagy?" kérdezte tőle a férfi. A kórházakban általában nem volt fehér mennyezet?Lassan felült, és körülnézett a szobában, amelyben volt.
Fájt az egész. Lehajtotta a fejét egy csókra, keményen jött, és mélyen kiengedte magából mit jelent a relatív randevú. Végre eljött a távozás ideje. Amikor John legközelebb felébredt, enni és inni kapott. Elnézést, de hol vagyok?" "A mi házunkban van, Kelsbergben. John nem tudta nem csodálni őt. Csak erős fényt láttam, és elvesztettem az eszméletem. Linda mosolyogva kiegyenesítette a hátát, felült és a férfi szemébe nézett."Régen elhangzott egy prófécia. Mivel remek munkát végzett, John nem tudott tovább uralkodni rajta, és lelőtte a terhét a lány torkán. Finoman simogatta a férfi hosszában, és a nyelvét a férfi farka tetejére forgatta.– Ó, a francba...
Linda bement a szobába, és John egy pillanatra abbahagyta a töprengést, hogy ismét megcsodálja őt.– Vigyázz rá – mondta Rick, és adott egy puszit, mielőtt kiment a szobából. John a fejére tette a kezét, és a szájába kezdett nyomni. Folyamatosan szembesülünk problémákkal, és az egészségünk sem mindig a legjobb. Majd később beszélünk." John csak bólintott, és lefeküdt.

Elgondolkodott, mit kezdjen az életével. Furcsa" - magyarázta.

Spanyol társkereső alkalmazás

TOP