Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ásodszor, vannak konkrét pihenőhelyek az út mentén, ahol lebonyolíthatjuk kedvenc kihívásainkat.""Eddig jó."Deb mondja."Mikor tudok aludni?" "Rögtön azután, hogy velem kedveskedsz, amikor kihajtunk New Orleansból."Mondom.– Minden szükséges játékot megtalálsz az ülésed alatt.– Úgy, mintha most kellenek ezekre!– kiáltja mosolyogva Deb."Most elég vizes vagyok, úgyhogy ennek nem szabad túl sokáig tartania."Jobbra fordulva a Commonra Deb elfoglalt lesz, játék nélkül. A következő teherautó némi koncentrációt igényel, ahogy közel állok a cumminghoz.Úgy döntök, ezúttal megfogom Deb-t.Így hát a bal kezemmel szilárdan a kormányon, a jobb kezem ujjaival még jobban szétfeszítem a fenekét, és két ujjam beledugom. Nincs időkorlát. Menő.

Enyhítem a gázt, ahogy haladunk a teherautó mellett. Kétszer is felébresztettem, bár csak úgy tettem, mintha aludnék. Semmi más, mint egy kis reggeli fát mutogatni szomszédainknak az autópályán. Az ajtó be van zárva mögötte. Most arról, amit korábban ígértem."– mondja Deb nagy vigyorral.És mielőtt észrevennék, Deb feltérdel, az ablakhoz támaszkodik, és nyalogatni kezdi a farkam végét. Tehát itt vagyunk New Orleansban, július 13-án, és készen állunk a következő kalandunkra.

Deb ígéri."Átkozott egyenes."Mondom. Gainesville-n kívül leállunk sofőrt cserélni. Deb felsétál az utasoldalra, ahol az inas nyitott ajtóval vár.
Mire készülsz?""Nos, Key West felé tartunk. Pillanatok alatt elérjük Tallahassee-t. Ennek a Murphy-nek külső mellékhelyiségei vannak mit jelent a relatív randevú. Deb gyorsan elalszik. Deb befejezi, és visszaszáll. Ez a könnyű rész. Deb megfordul, és csókot lehel nekem."Hé!"ő mondja."Még nem tudod megcsinálni a szélvédőt.

Kihívások elfogadva;fizetett adósság. – Szóval, Deb.
Deb kezet cserél, jobb kezet most a picsajává, és olyan enyhén megfordul, és megragadja a farkam a bal kezével.

Mit jelent a relatív randevú

TOP