Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

yilvánvalóan később fel akarta törölni a padlót. Gondolatban megjegyeztem, hogy hazafelé betérek egy fürdőbemutatóba, hogy megnézzem a kézi zuhanyeszközeiket.
Négy éve jártam hozzá, és mindig kacérkodtunk egymással, játékosan radiometrikus kor randevúzási kalkulátor. Erős kezei mindig úgy megborzoltak, ahogy ő tűrhetően durva lenne, ahogy megrángatta a fejemet és húzogatta a hajam vágás és mosás közben.Általában mondott valamit arról, hogy milyen szép vagyok, majd én azt mondtam, hogy azon gondolkodom, hogy elmegyek érte, vagy valami hülyeség. Hallottam, hogy beindul a szárító, és ez némileg megnyugtatott, de még mindig (szinte) fogalmam sem volt, hová vezet ez. Ahogy hozzám nyomta, a nyelve behatolt a torkomba.

Olyan érzés volt, mintha egy medve méz után kutatna a nyelőcsövemben."Úristen! Ne hagyd abba!"Felsikoltottam, miközben kétségbeesetten próbáltam megbaszni a fúvókát, forgattam a csípőmet, és belenyomtam lüktető puncimat. Amikor lehúzta az összes árnyalatot és bezárta az ajtót, a térdem elgyengült, és a pulzusom megemelkedett. Késő este beleegyezett, hogy elvigyen, másnap meglepetés interjút kaptam társkereső oldalak az Egyesült Királyságban szakembereknek. Nem feltétlenül csak a puncim, de az egész testemet befújta a forró vízzel."Jaj, jesszusom.

Visszajött és a hajam köré csavart egy törölközőt, de a szememet is eltakarta vele, és visszadöntötte a fejemet a mosogatóba. Köszönöm a megosztást!. KÉREM.

Emlékszem, amikor legutóbb levágatta a hajam, tényleg rám ütött, szóval mondanom sem kell, amikor a szalonba értem, és csak én és ő voltunk, volt némi enyhe feszültség. Hátra húzódott, és teljesen kiszolgáltatottan és tehetetlen voltam, hogy mit kell tennem, és mit tehetnék. Körülbelül tíz évvel volt idősebb nálam, nagyon csinos és édes.

Alaposan kimosta a hajam, és azt mondta, hogy a testem csodálatos, és ha pasi lenne, akkor értelmetlenül dugna. Ismét forró víz öntötte el a testemet.nem mozdultam. Valójában meghátráltam, felnyomtam magam a kibaszott mosdóba érte, úgy éreztem, hogy így akar majd jönni. Az időnek már nem volt értelme, amikor másodszor áztatott a székben.– Tizennyolc éves korod óta minden alkalommal meg akartam ezt tenni veled, amikor megmostam a hajad – mondta, miközben a rögtönzött szexeszközt fel-alá járatta a tömött csiklómon és a ráncos nyíláson. Sírtam a csodálatos élvezetemben, néhány szó, ami új volt számomra, és azt hiszem, valami olyasmit jelentett, mint: "Szent fenébe, azt hiszem, most azonnal fel fogok robbanni."Miután olyan erősen jöttem, hogy azt hittem, elájulok, megcsókolt és azt mondta.– Szóval, milyen rövidre akarod hagyni a hajad ma este, édesem?Rendben , szeretném a fodrászod nevét . Megállt, amikor már majdnem ott voltam, és megfogott a szájával, néhány percig pusztított szép ajkaival és nyelvével, úgy csapkodta a csinos szeméremtestet, mint egy kutya, amelyik talált egy fagylalttölcsért, és azt mondta: "Mmmm, szóval jó," mielőtt visszakapcsolna a melegvízre. Miután kis híján leszedett a kezével és azzal a bőrradírral, amit később biztosan vásároltam, ismét lepermetezett, de ezúttal a zuhanyfúvókát a kopasz, kopasz puncimra fókuszálta. Kétszer majdnem kiestem a mosogatóból, mire a falhoz szorított, és ki tudja, meddig kínozta a csiklómat és a csatornámat a melegvizes kakassal. Csak nevettem, de amíg ő öblített, hirtelen eláztam.

Túl sokáig nem tettem a testemet, amely úgy néz ki, mint a szexre szabottan, a céljának megfelelően, és ma este az övé voltam. Ahogy kezdtem olyan tócsává válni, mint amilyen a lábainál képződik, a testem görcsölni és remegni kezdett. Remélem nagyon rövid frizurát kapott, és nagyon sokáig tartott... Van szárítónk, majd én vigyázok rád."Levette a felsőmet és a melltartómat, majd feltérdelt, és lehúzta a tornacipőmet, a melegítőnadrágomat és a fehérneműmet. Nagyon tetszik, annyira erotikus...

Radiometrikus kor randevúzási kalkulátor

TOP