Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

iután elbocsátották, mondtam Sarának, hogy tartsa velem a kapcsolatot, és azt mondta, hogy ő Nos, ez egy hónap kivételével végig tartott, aztán csak hetente egyszer hallottam felőle, majd pár hetente egyszer, aztán már egyáltalán nem hallottam felőle. ahol meg kellett állnia.
Valójában majdnem az egész tizenöt percig ott ült, amíg a szünetben voltam, és közvetlenül mielőtt visszamentem dolgozni, ránéztem, intettem, ő pedig visszaintett, mielőtt elhúzódott volna. Aztán körülbelül hat hónappal Sara felvétele után rajtakapták, hogy dohányzik, miközben az órában volt, és néhány napos felfüggesztés után elbocsátották. Bementem, és megláttam egy nőt, akit nem ismertem, aki odalépett hozzám. Amikor végzett a vásárlással, odajött a számlámhoz, és örömmel láttam őt. Körülbelül két nappal később egy kora reggeli műszakban dolgoztam hazafelé vezettem, és éppen befordultam az utamra, amikor megláttam Sarát, amint egy nagy német juhász kutyát sétáltat az út szélén.
Kicsöngettem neki a cuccait, és öt percen belül elment, és miután elment, átmentem az egyik másik munkatársamhoz, hogy beszéljek velük róla. Sara talán hat hónapig dolgozott velem a munkahelyemen, mielőtt kirúgták társkereső oldalak az Egyesült Királyságban szakembereknek. Kinyitotta a teherautóm hátsó ajtaját, és elkezdte a hátsó ülésre szíjazni az autóülést, majd visszatért a házba, és néhány perc múlva kijött egy kétévesnél nem idősebb kisfiúval. Felderítő küldetés címke?...
Amikor apám és én az autóban ültünk, megkérdezte, honnan ismerem "Őt".– Hogy érted azt, hogy honnan ismerem? Ez Sara. Próbálkozz. Egyik nap, amikor felvettem a munkából, egy meglehetősen szűk, vékony anyagból készült, olajbogyó színű nadrágot viselt, és teve ugrált belőlük. Amit azonban érdekelt, az az, hogy Sara miért olyan kurva nekem. Valahányszor válaszolt vagy mondott valamit, úgy kiabált, mintha mérges lett volna valakire. Csak annyit mondtam Szandinak, hogy már nem érdekel, és nem zavart így vagy úgy, hogy Sara már nem beszél velem, ami engem nagyon nem érdekel.

Amikor a géphez értem, betettem az aprópénzt, megnyomtam a gombot, és lehajoltam, hogy elővegyem az üdítős dobozomat izotóp talajvíz kormeghatározás. Nem vesztegetem rá többé az időmet és a pénzemet. Köszöntöttem, és megkérdeztem, hogy van.
Kicsit tanulmányoztam a testét, amikor még nekem is volt lehetőségem, és egyáltalán nem volt rossz a teste. Jó idő telt el, mire újra láttam vagy hallottam Saráról, de felhívott, és kért, hogy "kérjek kölcsön" még néhány dollárt. Az egyetlen alkalom, amikor emlékszem, hogy a szex szóba került közöttünk, egy este volt, amikor beszélgettem vele egy közösségi oldalon. Bementem a pihenőszobába, hogy vegyek egy doboz üdítőt az automatából, és nem figyeltem senkire a szobában, miközben az automatához sétáltam. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte 200,00 dollár méltányos ár-e, hogy felajánlja valakinek, hogy részt vegyen egy felnőtt filmben. Beszélgetnénk a nap eseményeiről, vagy bármi másról, ami pillanatnyilag az eszünkbe juthat, de az egyetlen dolog, ami soha nem került be igazán a beszélgetéseinkbe, az a szex volt.

Társkereső oldalak az Egyesült Királyságban szakembereknek

TOP