Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
I

gen, Mickey nő randevúz egy 20 évvel fiatalabb férfival.

A szokásos edzés végén átélt néhány extrát a tengerészgyalogságban töltött napjából. Az öklén fekvő fekvőtámasz, Susan pedig a tenyerén csinál néhányat.Ő ötvennégy hegymászón ment keresztül, Susan pedig körülbelül húszon, mielőtt feladta. Egy másodperc múlva megszólalt.. A férfi alaposan megvizsgálta a nyakát, és rájött, hogy a zúzódás valószínűleg ma már eléggé nyilvánvaló.Összeráncolta a homlokát, és kissé szomorúnak tűnt, amikor újra elfordította a fejét, és megérintett még néhány helyet.
Bannister kissé mosolyogva fejezte be.– Ó, tudjuk, hogy nagyon szerencsések vagyunk.– mondta Susan, és szorosan megfogta Mickey kezét. Lenézett a csuklójára, miközben eltette a saját edényeit.

Nem igazán hibáztathatta;nem gondolta, hogy túl sokat akarna beszélni róla, ha ő lenne az.Úgy gondolta, hogy ha ezek az éjszakai kirándulások bepillantást engednek abba, amit ott csinált, akkor nem akarja tudni. Nevettél és hánykolódott cipő. Minden itt van.
Amikor megfordult, Mickey közvetlenül mögötte állt. Olyan gyönyörű. Susan."– mondta halkan, maga is mosolyogva."Mióta akarsz velem lenni? Ez valami újdonság, vagy azóta érzel így?"Kérdezte."Tizenhét online társkereső profil író szolgáltatás uk. Kenny medencéjének takarítása.
Szeretnék ehhez tartani, hogy mikor és hol. Az arca komor arckifejezésbe ült. Susan egy kicsit tovább volt fent, és a fájó torokra és csuklójára gondolt. Minden zene és dalszöveg a megfelelő tulajdonosok tulajdona, engedély nélkül használható fel.

Nő randevúz egy 20 évvel fiatalabb férfival

TOP