Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

ick több másik lányt is tapasztalt, és összetörte a szívemet. 14 éves voltam, amikor "beleszerettem" a nagyobb 15 éves fiúba. Egyik este összevesztünk a férjemmel. A melleim gyakorlatilag látszottak, a mellbimbóim pedig olyanok voltak, mint a sziklák. Egyik nap vásárlás közben láttam Ricket dolgozni. Kézen fogtam és a zuhanyhoz vezettem online társkereső profil író szolgáltatás uk. Tudtam, hogy jönni fog. Nem volt elég. Még óvszerrel is visszahúztam. Addig toltam, hogy találkozzam vele, amíg a kakasfeje elsiklott a szűk bejárat mellett.

Mondtam neki, hogy nem tudom elmagyarázni telefonon. Rick most rendőr volt. Randizgattunk, és végül elkezdtünk szeretkezni. Keith orgonája nagyon vastag volt, és bár említette, mindig NEM-et mondtam, határozottan.
Aztán egy percig elnézést kértem. Sokkal tovább beszélgettünk, mint pár perc. Kemény volt.Ő is készen állt. Tudtam, hogy megtörtük a pillanatot, és a jövőben gyakrabban leszünk együtt. Nagyon jól kenem, amikor izgatott vagyok, és izgatott voltam.Éreztem a szexem illatát a levegőben!Rövid ideig beszélgettünk a munka menetéről és minden másról. Ahogy újra jöttem, éreztem, ahogy forró szivárog a fenekemen, lüktető farka pedig a hátamra pumpálta!Ez volt a legcsodálatosabb, legcsodálatosabb szex, amire emlékeztem!Másnap vettem óvszert. Eltitkoltam Keith elől, hogy ne tudja, és ne tegyen fel nehéz kérdéseket. Imádtam a látványt, ahogy fehér nedve a gyomrába lövellt!Még tisztára is nyaltam, amitől ismét megkeményedett!Még az utolsó szűz lyukam is elvette, amikor nagyon forró nyári éjszaka!Rick a műszak elején letartóztatott egy srácot egy üldözés és birkózás után.
De a puncim nem állt készen a leállásra. Legnagyobb meglepetésemre eljöttem!Hagytam, hogy Rick beöntést adjon nekem. Rick hívott, mielőtt elment a munkahelyéről. Nem tettem túl magam rajta, de továbbléptem az életben. Rick egyetemre ment.

Most az emlékekre, a fantáziákra és a vibrátorokra maradtam!.

Online társkereső profil író szolgáltatás uk

TOP