Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

hogy leült, Dawn félreállt az útból, és így szólt: "Itt Julie, ülj középre."Az éjszaka telt, és hárman egyre részegebbek lettek, vagy legalábbis annak tűnt mélyépítési társkereső. Felmosolygott rá, miközben nyelvével végighúzta a lábát, ügyelve arra, hogy egy cseppet se hagyjon ki.– Bassza meg.. randevúzni valakivel. Bármennyire is élvezetes és izgalmas volt mindkettőjük számára, nem volt érdemes kockára tenni a munkájukat. Tom a sofőrre nézett, és észrevette, hogy a tükröt úgy állította be, hogy figyelje a két lányt. Julie felsikoltott, amikor heves orgazmus söpört végig rajta, és körmei Tom combjaiba vájtak."Ó BASZA!"Sikított."Olyan kibaszottul keménysé teszel, te kurva! Edd meg a kibaszott kutyámat! IGEN! IGEN! YESSSSSSS!"Dawn abbahagyta Julies csöpögő punci nyalogatását, ahogy az orgazmusa alábbhagyott, és keményen a fenekére tette a kezét.– Te szemtelen lány – korholta, és arcát Julies-lé borította.– Mondtam neked, hogy látni akarlak, ahogy issza a cumiját.– Nem tehettem róla, Hajnal – mondta Julie a legjobb ártatlan kislány hangján, a hangja még mindig nadrágban szólt."Olyan nehezen jött, hogy nem volt időm elmondani. Vett már neked egy italt?– kérdezte Dawn.– Esélyt sem adtál neki – nevetett Julie.– Együtt vagytok kint?– Hát tudod, hogy van Julie – mondta Dawn.– Korábban a munkahelyünkön beszélgettünk, és ma este mindkettőnknek nem volt semmi dolgunk, ezért úgy döntöttünk, hogy kimegyünk és iszunk néhány italt. Amikor a válla fölött átnézett, látta Dawnt, és rájött, hogy Julie-t is észrevette.Úgy tűnt, a Hajnali terv kiment az ablakon aki kapcsolatban él. Felnézett Dawnra, akinek gyönyörű arcán széles vigyor ült.– Sajnálom, Tom kicsim – kuncogott."El kellett volna mondanom, Julie már azelőtt tudott rólam, hogy ideértünk.
Miért nem mutatod meg, nagyon meleg lenne!"Tom mosolyogva elvette Julies kis kezéből Dawn farkát, és nyelvével végigsimított a fején, finoman megcsókolva, mielőtt az ajkai közé vette volna. Erősen megszorította, és hagyta, hogy egy nagy gömb zuhanjon Julies seggének repedésére, ahol hosszú ujjaival beledörzsölte, mielőtt ugyanezt tette volna keményen fájó farkával. Dawn viszonozta a csókját, és egy kacsintással kiment a sarkon, és eltűnt a látóköréből.

Jó móka lesz.– Miért akarnám ezt megtenni? Már megvan, és nem áll szándékomban elengedni.– Nem, nem – mondta Tom gúnyos feszültséggel a hangjában.- Ha ez boldoggá tesz...

Mélyépítési társkereső

TOP