Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

ontosan úgy nézett ki, mint én, hosszú lábakkal, nagy mellekkel, szőke hajjal, zöld szemekkel, meg minden. Félek, de izgatott is vagyok.
Azon kaptam magam, hogy nagyon meg akarom érinteni, megnyalni, harapni, megkóstolni, megszívni, megenni.nem tudtam. Letépte magáról a selyemköpenyt, és láttam krémes testét, ugyanolyan selymesen. Lerúgtam a cipőmet, és lehúztam a pántokat a ruhámról. Nem érdekelt, hogy magamat vétettem-e, vagy az átkozott férjemet jó hangulat csak randevúzni. Levettem a kabátomat és a poros kanapéra dobtam.

Nem akarja – egyszerűen ez a természete. Egy hálószoba volt, erősen megvilágítva. Az esküvőnk napján látott először a ruhámban, és azt mondta, hogy a nyakláncom nem illik jól a ruhához, és azt mondta, hogy borzalmasan nézek ki. Egy klubban ismertem meg Callyt, és nagyon vonzónak találtam.

Főleg a családomnak. Biztos vagyok benne, hogy a nők ölnének a külsőm miatt.Így hát a 7 éves férjem a legkevesebb, amit tehet, hogy a csillogó szemeimért dicséri ahelyett, hogy emlékeztetne arra, hogy a cipőmnek csillognia kell.

Csak hadd érintsem meg. Ideje csúnyanak lenni. Gyönyörű szőke nő vagyok, aki megérdemli, hogy a Vogue címlapjára kerüljön. Ezért hazudtam Keithnek, hogy ma este jól szórakozom a barátaimmal josh murray társkereső. Figyelmen kívül hagytam a tipikus megjegyzést, és besiettem a kocsimba.

Jó hangulat csak randevúzni

TOP