Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

i újság?"Trish egy pillanatig habozott, mielőtt válaszolt: "Könnyebb lenne személyes beszélgetés. Különben is, el fog menni a barátaival, akik valahol összezavarnak." Minél többet gondolkodtam ezen, annál jobban meg akartam csinálni. Egy vízajánlat és néhány kedvesség cseréje után a lányok rögtön nekivágtak.– Szóval Jenna nagyon ideges, hogy nem akarsz eljönni a péntek esti buliba – kezdte Trish.

De az arca azt mondta, tudja, hogy igazam van. - Egy szobában, tele szexi fehérneműt viselő fiatal nőkkel?Csalódottak lennénk, ha nem tennéd!" Michelle ismét nevetett, és beleegyezően bólintott. Nem vár senkire. Nem jelenek meg olyan helyen, ahol nem hívnak meg, és nem csinálok furcsa dolgokat."Jenna ismét a könnyek szélén nézett.

Benyúlt a táskájába, és kijött egy kulccsal. kapcsolatodról... meglepetés. komornyik;italokat készít nekünk, harapnivalókat szolgál fel, meg egyebeket." Trish itt megállt, lehetővé téve, hogy befogadjam ezt a sokkoló javaslatot. Ha nem, nem történt kár.
Finoman megdörzsöltem a vállát."Nézd, tegyünk ebbe most egy gombostűt. „Pénzt takarít meg nekünk egy sztriptíztáncoson, és Jennát igazán boldoggá tenné. Szívesen vennénk itt."Jenna bólintott."Köszönöm. hátborzongató. Egyszerre megkönnyebbültem és kíváncsi voltam."Hazafelé tartok, de tudok beszélni.

"Van egy régi szmokingom, vettem évekkel ezelőtt egy jótékonysági dolog miatt. A kedvenced; francia pirítós."– Nem igazán a kedvencem – morogta Jenna. Sajnálom. "Nem, nem így" - mondta Michelle. Annak ellenére, hogy mennyire össze voltunk kötve, milyen közel kerültünk egymáshoz, az a kis részem, amely mindig bizonytalan volt, attól tartott, hogy sajnálattal ébredt fel, amiért végre lefeküdt velem tegnap este."Hé, semmi baj, sajnálom, hogy nem érzed jól magad. Megmozdult egy kicsit, motyogott valami érthetetlent, majd elhallgatott.Úgy döntöttem, hagyom aludni. "Értem, de reméltük, hogy megőrizzük. A hólyagom nem engedte meg nekem ugyanezt a luxust, és vonakodva keltem fel, hogy engedjek a sürgető igénynek.Úgy döntöttem, mivel már készen állok a fogmosásra, borotválkozásra és zuhanyozásra. hétköznapiak vagyunk.Ő kevésbé „barát”, inkább „fiús játék”, ha érted. "Megkönnyebbülten sóhajtottam fel. Nem helyeselne, ha egyetlen srác sem jönne meglátogatni, de te..." A hangja keserűen elcsuklott.

Tudom, hogy tényleg csak veled szeretne időt tölteni, mielőtt hazamegy." "Ez egy zseniális ötlet" - mondtam josh murray társkereső. Csendesen besurrantam a szobába, felöltöztem, majd kisurrantam, hogy megcsináljam a reggelinket. Apám azt akarta volna, hogy legalább erőfeszítéseket tegyek."Csalódott voltam, de megértettem."Nos, ha a dolgok megváltoznak, ha nagyon rossz lesz, az ajánlatom továbbra is érvényes.

Több mint kábultan sétáltam vissza a kocsimhoz, mint a valóságban, amibe beleegyeztem. Igazad van, azt akartuk, hogy csak a lányok legyenek a klubban, de az alvás mi Az, hogy utána itt leszünk, Jenna születésnapja alkalmából is, és valami különlegeset akartunk csinálni neki."Mosolyogtam, bólintottam."Ti jó barátok vagytok, ez nagyon kedves tőletek.
Szorosan öleltük, meleg csókkal hagytuk el egymást, és megígértük, hogy valahogy találunk időt az együtt töltött időre, mielőtt haza kell mennie. "Dave és én nagyon... Mindig is olyan hetyke és jókedvű volt azon a néhány reggelen, amit korábban együtt töltöttünk, hogy azonnal észrevettem a változást a viselkedésében.
Nem akarunk kibaszni, vagy valami vad orgiát tartani.

Josh murray társkereső

TOP