Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z emberek még láthattak minket, de a teremnek ebben a végében most nem volt olyan nagy aktivitás a lábamat, és kinyújtani a hátam mit írjak egy pasinak online társkeresőnek. Végül, amikor végeztem, azt mondta, hogy ha érdekel, ő lesz a tanárom és a mesterem, és segít feltárni szükségleteimet és vágyaimat. Scott tudta szörnyű titkom, felfedezte a kettős életemet. és asztalok, amelyekhez akár állva, akár háton vagy hason lehetett valakit kötni. Egy kakast tettek az ajkaimra, és Rob azt mondta, nyissam ki és szívjam meg, így tettem.Éreztem, ahogy egy kemény kakas behatol lüktető puncimba, és elkezdett keményen dugni, miközben tovább szívtam a kakast a számban. Kinyitottam a szemem, és láttam, hogy a férjem, Scott áll előttem.

Kezét az enyémre tette, és azt mondta: "Sajnálom, Beth, ez olcsó lövés volt."Abbahagytam a sírást beletörődtem a sorsomba. Rob azt is elmagyarázta, hogy a klub hátsó részén számos privát és félig privát játszószoba található. Elgondolkodtam egy pillanatig, és úgy döntöttem, őszinte leszek vele."Igazán feldob a gondolat, hogy uralnak és irányítanak. Nem tudtam beszélni, de minél többet beszélt, annál jobban beindultam, és egyre közelebb kerültem az orgazmusomhoz. Csak arról van szó, hát én...szeretem...a fájdalmat.

Rengeteg tevékenység zajlott mindenhol, és sok perverz kellék. Ezek után a kereszthez kötött, és a korbácsolóval felverte az összes viaszt a testemből, mielőtt kibaszott, amit minden alkalommal megtett, amikor elmentem hozzá.

Erős kezeivel gyúrni kezdte a hátamat és a seggem, és mélyen megszorította. Meg akarom próbálni ezt orvosolni. A szemináriumot vezetõk körbejárták a termet, és megkérték az embereket, hogy mutatkozzanak be, hogyan hallottak a szemináriumról, és mit remélnek abból.

A fájdalmat, amit a veréssel és korbácsolással okozott nekem, és még azokkal a csapkodásokkal is, amelyeket meg akart velem csinálni. Nem hiszem el, hogy ez az egész tevékenység folyik. Rob kiszabadított a kötelékemből, és elment a klub egy csendes sarkába beszélgetni kérdéseket feltenni egy lánynak. Hat különböző férfival volt ez akkoriban, mindannyian a kutyás stílus mögül vettek, és imádtam. A mennyországban voltam, ez volt a legvadabb dolog, amit valaha is átéltem életemben, és közeledtem ahhoz, ami az első orgazmus volt a sok közül, amikor Rob és azok a férfiak megbasztak. A fülembe súgta: – Megérinthetem a puncidat, Beth-t?Rob a puncimhoz csúsztatta a kezét, és elkezdte dörzsölni, érezve a nedvességem. Olyan sokféle dolgot mutatott meg, hogy kereszthez vagy asztalhoz kötött, és pofont, feneket és mindenféle dologgal megkorbácsolt a testemen. Rob néha meztelenül sétált velem a klubban, csak a magassarkúm volt rajtam, és a rabgallér és a póráz, amit ő viselt hogy randevúzsz. A hely csodálatos volt és nagyon élénk. A klub hatalmas volt, úgy nézett ki, mint valamiféle raktár egy időben, és volt egy nagy táncparkett, egy bár, amely vízzel, szódával és harapnivalókkal volt felszerelve, és több színpad is volt körülvéve.
A hátam mögé néztem, és láttam, hogy az emberek figyelnek minket, de nem érdekelt, szükségem volt az orgazmusomra, és csak erre koncentráltam. Olyan hihetetlenül dühös vagyok most rád, hogy igent akarok mondani, de nem. Hogy hangzik?"A férfi azt mondta. Ekkor kopogást hallottam az ablakomon, és egy férfi állt ott. Letekertem az ablakot, és megkérdezte: jól vagy kisasszony?""Nem tudom, jól éreztem magam az úton, de most olyan ideges vagyok, és a szívem olyan gyorsan ver, hogy rosszul vagyok a gyomromban."Mondtam."Igen, az. Rob megállt, és azt mondta: "Az orgazmushoz közeledsz, ugye Beth? Azt akarod, hogy folytassam az evezést, vagy azt akarod, hogy a farkam benned legyen?"Istenem, azt hittem, mindkettőt akarom, de olyan közel voltam az orgazmushoz, hogy cuccolni kell, és úgy döntöttem, a farkát akarom. egész a táncparketten kívül. Az egyiknél egy lányt megkötöztek a kereszthez támaszkodva, kezét a feje fölé kötözve, lábait pedig széttárva. Szeretnék, ha megkötöznének, ugratnának és kínoznának, sőt, még korbácsolnának vagy fenekelnének is. Rob körbevezetett velem a klubban, hogy lássa a tüntetéseket, amik éppen zajlanak.
első."– mondta Scott."Nos, azt hiszem, ez részben az én hibám.

Mit írjak egy pasinak online társkeresőnek

TOP