Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
I

ljána szoptatónyílása végül felébresztette Tatianát álmából, és megengedte, hogy gyermeke tovább szoptasson a többi gyermeke terhére.

Hogy gyermeke élvezze a tejes étkezést;a csábító átnyúlt Iljána kalipóta derrierje köré és alá, és megmasszírozta kéjes lánya szeméremtest. Szerencsére a többi utóda már jóval túl volt az elválasztási koron, és csak azért táplálkozott a kebléből, hogy a szüleik kedvében járjanak (valamint a kölcsönös vágy, hogy közel maradjanak egymáshoz).

Kezeik beletúrtak a másik hajába – nedves volt az izzadtságtól és a szeméremtestvérükből kiszorított nedvtől. De mielőtt a szája Tatiana másik mellbimbójához költözött volna, egy pár bőrkeményedés megragadta;elválasztva Iljanát anyja ölelésétől.

Amikor végre elváltak ajkuk, az ágyas megkérdezte a lányát: -Tehetek érted valamit, gyermekem?Ilyana gyorsan anyja arcára terelve azt felelte: Tatiana előszeretettel nyalogatta szeméremajkait, és a szeméremszőrzetén elfogyasztotta a hüvelyharmat cseppjeit. Eközben lábai elfoglalták szokásos helyeiket, és fenntartották azokat a helyeket, amelyeket Tatiana kedvelt, miközben a törzsek a másik combjába gyúrták az ágyékukat. Miközben ajka anyja mellbimbójára tapadt, Ilyana szopott, hogy tejet szívjon Tatiana csecséből. Odabent köröket rajzolt a szűzhártyája köré, ügyelve arra, hogy ne szakítsa el leányfejét. Félálomban férje pavilonjában – emlékezett vissza Iljana Ivanova tegnap reggel.

Tatiana ivott Iljána folyónyílásából, miközben a lánya lyukából kifolyó cum-ot sodorta;egyre részegebbé válik a gyermeke ízletes gyümölcsleveinek fogyasztása miatt.Édesanyja ejakulátumától ugyanilyen megrészegülten Iljana szívta magába a Tatiana nyílásán kilépő nagy mennyiségű hüvelyfolyadékot, és lázasan szívta a nedvet, amely folyamatosan megtöltötte a száját. Ilyana kinyitotta a száját – megszabadítva anyját a kíntól, hogy a mellbimbóját a fogai harapták meg –, és megpróbált bocsánatot kérni rossz szokásáért;de ahelyett, hogy szidást kapott volna azért, mert harapott orgazmus közben, szenvedélyes csókot kapott Tatianától. lánya végbelében, Tatiana megízlelte Ilyana hüvelyének pézsmaillatát, miközben a szája ízlelte a menyasszony fenekének gazdag ízét.
Ezután kihagyta a kisajkakat, és a hüvelyébe dugta a nyelvét. Az izzadság felgyülemlett Tatiana dekoltázsán, és lánya megnyalta a keblén talált izzadságot, mielőtt az anyatejébe reggelizett. Miközben lenyelt egy falat cum-ot, a nyelve gyorsan megnyalta Tatiana csiklóját, és behatolt az ágyas járatába. Hanyatt esve anyja testére, Iljana feje Tatiana ölében pihent. A női nedv gyorsan kifolyt az ifjabbik Zamoran köcsögéből – édesanyját aromás folyadékpermettel locsolva. Amikor megállt, hogy lenyelje a szájában lévő ejakulátumot, így szólt: Mivel a gyermeke ágyéka ilyen közel volt, Tatiana is a szobalány hüvelye mellé vitte az ajkát. Iljanának bókolása végett a csábító azt mondta a lányának: - Örömmel jelentem, hogy még szűz vagy, gyermekem... Amikor rájött, hogy lánya közeledik a csúcspontjához, Tatiana visszahúzta az arcát, még akkor is, amikor Iljana az odaliszk arcára szorította a nemét. A fiatal zamorai menyasszony harapott, amikor jött, és hallotta, hogy anyja sikoltoz, amikor a fogai a mellbimbójára szorultak. Pusztán az, hogy nyelvét átnyomta a szűzies hártyáján lévő résen, szenvedélyes lázat váltott ki, melyben gyötrelem és eksztázis keveredett. Miközben kinyitotta a saját végtagjait – bensőséges kilátást adva Tatjanának a szeméremtestére – Ilyana elkezdte csorgatni az anyja pináját borító nedvet.
Cum szálak húzódtak szét válódombjaikból, miközben Iljana kétségbeesetten kapaszkodott a szülőjébe.Ám az ezekhez a kezekhez kötődő tagadhatatlan karok – férfias erőtől dagadó – megcsavarta Tatianát, és beleejtette egy kád meleg vízbe. társkereső linkek a viszályért. Néhány órával az Adival való esküvője előtt;a tizennyolc éves Zamoran harminckét éves anyja testének izgató szagára ébredt.

Miután a nyelve megtisztította Iljána ágyékát – fellapogatva a szirupos krém jó részét, amely rátapadt a mons venerisre –, ismét megkérdezte: Kissé előre mozdult, hogy anyja szája fölé vigye a végbélnyílását, és így válaszolt: Bedugta a nyelvét a száj peremébe. Az ejakulátum vízesése zuhant a szájára;nedves arcát a viszkózus folyadék nagy részével.
Az ágyas szeretett volna megválni lányától, és nem fújta ki a vitriolt a szájüregéből, amely jobban szerette Iljanát nyelven beszélni, amíg még lehetősége volt részt venni a gyermeke sok nyílásán. A végbélnyílás kerületén többször barangolva Tatiana lassan az orgazmus csúcsára szállította lányát. Folyamatos anilingusa nyálban fürdette Iljana seggfejét, és végül beillesztette nyelvét a fiatalabb Zamoran végbélüregébe, ahogy jött: animált törzse irányíthatatlanul csapkodott, ahogy Tatiana a csípőjénél fogva lehorgonyozta.

Amikor a várt fájdalom jelentkezett a jobb mellbimbóján, Tatiana tudta, hogy lánya elérte az orgazmust, mivel a karjában tartott alak megremegett a csúcsponton. Ilyana gyorsan kihúzta a nyelvét az anyja szájnyílásából, amint megérezte, hogy az idősebb nő szülőcsatornája paroxizmusban lüktet.

Társkereső linkek a viszályért

TOP