Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

ZÉP MUNKA!Folytasd a jó munkát.. Ez az "ász"!Az egyik ember nagyon keményen próbál a másik kedvében járni. és innentől folytatódnak a csókok.

Mindkét kezem most a melleidet masszírozza, a csókjaim végre megtalálják a másik füledet, és ezúttal agresszívebben játszom, és még szenvedélyesebben csókolom, mint az előző, majd úgy csókolom végig a nyakad, mintha a bennem lévő tűz készen állna az elengedésre. Amikor a csókjaim végre megpróbálnak utat találni a másik füledhez, először a nyakamat találod meg, ami tűzzel tölti meg az ereimet, a szívem egyre gyorsabban lüktet, minden csók egyre jobban táplálja a vágyamat, és ajkaink újra találkoznak. Ennek ellenére ez a harmadik történetem, amelyet beküldtem a literotica.com oldalra, és a kivételes kritikák, amelyeket eddig kaptam, teljesen inspirálóak, és elindítottak az első történetsorozatomon, így izgatottan várom, hogy ez hogyan jelenik meg bennetek, az olvasókban társkereső alkalmazás fáradtság. Végül feladod és hevesen felnyögsz, megadva az utat, amit kerestem, és végre megörvendeztetlek azzal, amire szükséged van, és ujjaimat a bugyidba csúsztatom. lökések, minden alkalommal enyhén növekedve, lassan felépülve arra, amire mindketten jobban vágyunk, mint bármi másra abban a pillanatban. Szeretem hallani a megjegyzéseit, ezért ne légy félénk (ez névtelen). Ajkaim hozzáérnek a bimbóudvarhoz, és egy nyöszörgés szökik ki az ajkaidon, ami arra késztet, hogy továbbmenjek.
Azonnal elárasztják az elmédet az elmúlt pillanatok érzései, miközben felépültél, a tekinteted visszafordul a fejedbe, és meggörbülsz a hátad, és még többre fájsz, nem tudod rávenni magad, hogy megállítsam. Kezeim egy ösvényt húznak az inged alatt, és érzékszerveim legnagyobb örömére megtalálják a csipkés melltartódat, és ismét szenvedélyesen dörzsölik és masszírozzák a melleidet, egyre mélyebbre terelve érzéseidet, tested pedig vonaglik az enyém alatt. Ujjam könnyen megtalálja a célt, nedves csiklód izgatottan várja, hogy örömet szerezzen, érintésem azonnal örömöt sugároz az egész testedre, amitől újabb nyögést hagyva ki ajkaidat. Türelmesen serkentem őket a csipkén keresztül, amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy semmi sem vadítana el jobban, mint ha puszta kezem találkozik érzékeny testével, és akkor többel leplek meg, mint amire számítottál. Ez a történet, mint minden művem, teljesen kitalált, és a valós eseményekhez való bármilyen kapcsolat pusztán a véletlen műve. Lassan folytatom ezt a tempót, tudván, hogy jelet adsz, ha készen állsz többre, addig az érzés, ahogy megkönnyebbülök benned, megtölti a fejemet kéjes képzetekkel rólad, csak rád vágyom, felerősítve az örömöt számomra.
A szemedbe nézek, keresem a habozás jeleit, de nem látok semmit, csak a vágyat. csak az a kérdés akadályozta meg, hogy akarod-e, hogy folytassam.
Még egy puszit csókolok ajkaidhoz, és végül megkérdezem, mit tehetnék, hogy még nagyobb örömet okozzak neked, te egy csípődöntéssel válaszolsz, szemedbe kacsintva, és pontosan tudom, mit akarsz, de még mindig többre vágyom neked még. a kalandtól kimerülten a kanapéra rogyott. Még kétszer megörvendeztetlek a nyelvemmel, amíg el nem érsz, míg végül megállítasz, az elméd végre világosan kijelöli, hogy örömet akarsz nyújtani nekem, de nem engedheted meg, hogy a tied megálljon.
Miután rövid időre gyönyörködtetem lassú lökéseimmel, közel húzol magadhoz a lábaiddal, elküldve a várva várt jelet, és megadom neked a vágyad, lassan felveszi a tempót, a sebességet és az intenzitását. Nyögéseid minden egyes alkalommal fokozódnak, tested most fékezhetetlenül remeg, elméd az érzelmek, az élvezet és az érzés zűrzavara, fékezhetetlenül nyög, ahogy egyre erősebben lökdösök beléd, és arra kényszerítve, hogy pillanatokig visszatartsd a lélegzeted, így hogy ne sikoltsunk, az élvezet intenzitása mindent kikényszerít az elménkből, kivéve ezt a pillanatot, míg végül benned tetőzök, a boldogság elönti mind a két elménket, a világ eltűnik, és csak testünk érintését hagyjuk együtt fekvés közben.
Visszahúzom a csipkét, a nappali meleg levegője átsuhan érzékeny mellbimbódon;az ajkaim elhagyják a tiédet, és ezúttal...

Társkereső alkalmazás fáradtság

TOP