Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

leena slamposan forgatta a csípőjét, és mélyen felnyögött a torkában. Aleena, érezve növekvő türelmetlenségét, de nem akart túl gyorsan menni, hátrarándult, és a hasához nyomta a fenekét, teljesen magával ragadva tesztelje a legjobb társkereső alkalmazásokat.
Szinte azonnal két centit nőtt és jelentősen kiszélesedett. Aleena csípős réséből egy vékony cum kifutott, és a lány a csípőjéhez szorította Greg kezeit, hogy az irányíthassa, és ő is irányítsa, ő egyenesen levezette a farkáról, és a feszülő fallosz fölé függesztette. Aleena türelmetlenül lökte vissza magát a farkába. Egy igazán hangos "Squiiiiiiiishhh" hatolt át a forró és kanos légkörbe, és Aleena felnyögött. A nő felsóhajtott, és levette a felsőjét, felfedve neki nagy, dupla D melleit. Lassan felemelte a csípőjét, és ugyanúgy leengedte, ami súrlódást okozott, amitől mindketten felnyögtek.

A lány puncijának láthatóan összehúzódó izmai felkeltették Jake figyelmét, és a fiú ráközelített, hogy közeli felvételt készítsen az ötödik orgazmusáról, valamint Greg felgyülemlett farkának vastag aljáról. Intett Greget a kanapéra, és intett neki, hogy vegye le az ingét. Két férfi volt: a barátja, Jake és a legjobb barátja, Greg, aki korábban futballista volt janelle társkereső lupita. Aleena tizedik orgazmusa alkalmával a dohányzóasztalra fújta a terhét, amely mögött addig állt. Aleena kivette a vibrátort, és átdobta a szobán, hogy egy cserepes növényben landoljon, míg Greg megragadta a derekát és magához húzta. Greg dadogva megtorpant a mondat közepén."Aleena! Mit gondolsz, mit viselsz?"– kérdezte hitetlenkedve.

A lemondóan fellépő Aleena előrehajolt, a szájába vette Greg 7 hüvelykes puháját, és a nyelvével a feje köré túrta. Greg felnyögött egy mély basszus hangot, és megmerevedett, és vastag cuccát Aleena erősen olajozott csatornájába lövellt. Egy perccel később Aleena felsikoltotta az első orgazmust. Kedvezően Greghez lépett, és kezét a farmer combjához dörzsölte.– Hogy néz ki rajtam?- vigyorgott, és feljebb csúsztatta a kezét a nadrágján, hogy aztán visszacsússzon a nadrág belsejébe. Aleena lenyújtotta kezét, hogy a puncijához vezesse Greget, és két centiméterre kényszerült. Aleena fogta a vibrátort, és visszafeküdt a kanapéra, ahol elkezdte dörzsölni a lila falloszt az alig eltakart magánruháin. Aleena megdörzsölte Greg növekvő farkát. Mivel Jake véletlenül Aleenán és Jake nemi szervén tartotta a kamerát, a kész filmben a néző láthatja, ahogy Greg cumija felpumpálja a nyél alsó részét Aleena forró puncijába.. Ahogy tette, Jake kényelmes helyet foglalt a négy méterrel arrébb lévő dohányzóasztalon, és rögzítette a kibontakozó jelenetet. Greg lenyúlt Aleena barnás combjai közé, és egyik ujjával megdörzsölte a csiklóját, az érintéstől az élvezet hullámai futottak át rajta, ő pedig megszorította a már amúgy is nagy farka tövét, és érezte, hogy az egy kicsit vastagabb lesz.

Tesztelje a legjobb társkereső alkalmazásokat

TOP