Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
T

ermészetesen nem tudok, ami feldühít, és jobban izgatott. Elkezdem harapni az ajkamat várakozástól.– Nyisd ki a szád, ribanc!Ahogy én teszem, te egy golyót löksz bele.– Ez jobban néz ki. Habozás nélkül teszed a lábad a térdelő testem két oldalára, két kézzel megfogod a fejemet, és a golyócskát a puncidra nyomod. Ha ezúttal nem teszel TELJESEN a kedvem, legközelebb nem lesz."Amikor elsétálsz, azt mondod: "Most állj a kezeidre és térdre, mint a kurva, és kövess engem."Természetesen pontosan úgy teszek, ahogy mondod, és megpróbálom a lehető legnagyobb mértékben rád bízni a rossz viselkedésemet.Ülsz az elképesztően puha és túlméretezett ágy sarkán, én pedig melléd térdelve várom a következő parancsodat.
Ezután a fejemre teszel valamit, és hamarosan rájövök, hogy ez valamiféle maszk, és ha teljesen fel van helyezve, csak a számat nem takarja el az anyag. A mutatóujjammal körözöm és pöccintem a csiklódat, amilyen gyorsan csak tudom, továbbra is fenntartva a fejem köré szíjazott kakas kitartó kibaszottságát. Bármilyen irányba mozgatod a fejem, ahová szükséged van, hogy jól érezd magad. Nagyon hálás vagyok az úrnőmnek."Most szajha, maradj ott és légy jó kurva.
Visszaköltözöm, magammal viszem a nedves ujjaimat és az ázó kakast, és visszatérdelek oda, ahol korábban voltam, kivéve most, nedves foltot hagyva ott, ahol vagyok. Mivel nem volt más ötletem a tértudatosságról, nem volt más választásom, mint először szájjal abba az irányba menni, ahol azt hittem, hogy a gombja van.
Nem akarok többé nem tetszeni, az előző parancsomra koncentrálok, és fogaimmal kioldom a gombodat és a cipzárt. Bejelentkezünk, és bevezetjük a szobájába. Egész idő alatt a kezeim szabadok voltak, de a hátam mögött maradtak, mivel nem volt engedélyem a használatukra.Érzem azonban, hogy a tested elengedésre vágyik és szüksége van rá. Biztosan tudtad, hogy nagyot tévedtem volna!Helyette megtaláltam a puncidat. Amikor visszatérek hozzá, azt érzem, hogy több lendületre van szüksége ahhoz, hogy elmozdítsa, ezért több jelentéssel mozgatom a fejem ide-oda, a kedvedben akarok lenni, meg akarlak bántani.Úgy tűnik, értékeled ezt, ahogy a légzésed szórványossá válik, és egyre rövidebb, de hangosabban nyög. Nem szeretném megérinteni a tested egyetlen részét sem, mivel ez nem megengedett john deere hidraulikus bekötés. Megfordítom a testem, és félreteszem a cipőket egymás mellé."Hmm... Láthatja, ahogy izgalom alakul ki, ahogy rángatózom, vonaglok és nyögök, tudva, hogy mi történik. Megfogadom úrnőm kedves tanácsát/beengedés és alvás.

John deere hidraulikus bekötés

TOP