Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

icsit szokatlan, és kissé zavaró, még akkor is, ha a férfi barátságosan és jóindulatúan mosolyog rád. Ebben a szép, kényelmes farmerben nagyon vonzó volt, és érdemes volt rászánni egy kis időt és erőfeszítést a nyomozásra. A nap forrón sütött, és ha így éreztem magam, és nem csináltam semmit, akkor Glen biztosan kezd szenvedni.„Ideje bemenni” – gondoltam magamban.– Ne akard, hogy bármelyikünk hőgutát kapjon.– Mi a fene folyik itt, és ki a fene vagy TE?Egy érdes és döcögős hang ugatott a hátam mögött.

Elvégre nem mindennap fordul elő, hogy egy teljesen idegen, cowboynak öltözött férfi felsétál (oké, sétál) a felhajtódon, és ezt mondja neked. Fehér tenisznadrágot viselt, amely laza és kényelmes volt, de még mindig utalt (oké, szóval TÖBBET, mint utalt) a jól izmos fenekére és combjára, amelyet az anyag elfedett. Rob arca a félelem és a rémület álarcává vált, ahogy látta, hogy a mosoly lassan szétterül ajkamon. Azt is láttam, hogy "uram"-nak szólította.
Felfelé és oldalra fordította a fejét, hogy újra rám nézzen.– Minek nevezzelek?– kérdezte értetlen arckifejezéssel.– Attól tartok, nem emlékszem a nevedre.– Bármit helyesnek tartasz, Glen – mondtam neki.– Biztos vagyok benne, hogy kitalál valamit. Az arca nagyon jól kiegészítette a testét. Közben hagytam, hogy a tekintetem Glen testén vándoroljon, miközben hallgattam, ahogy boldogan dúdol egy dallamot legjobb kérdések randevúzáshoz. Teljesen csaknem bozontos bajusza volt, de egyébként az arca tisztára borotvált volt, a bőre tiszta, puha és sima volt, ami leginkább hívogató volt.

Megállt, és néhányszor nyelt egyet, mielőtt folytatta. Képtelen vagyok megmozdulni, vagy kiabálni, de képes normális hangnemben beszélni" – parancsoltam neki gyorsan és némán. Szóval, állj fel, és gyere Glennel és velem Glen hálószobájába.. Izzadni kezdett, és a félelem a szemében nőni kezdett. Nyoma sem volt bennük a melegségnek vagy a barátságosságnak. tud olvasni az ajkakról, látod, és láttam, amit mondtál neki. Ezek hideg és tiszta kék szemek voltak, úgy tűntek, mintha jégből lennének. Arra gondoltam, hogy elküldöm Robot hazafelé, aztán újra átgondoltam. Te is Rob," utasítottam őket.„Igen, uram!” – válaszolta Glen, miközben lelkesen bevezetett a házba. A karok feszes, törtfehér pólót viseltek, de ez csak a hatalmas izmok miatt volt szűk.

Legjobb kérdések randevúzáshoz

TOP