Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egjelentek, és az első dolog, amit észrevettem, a gyönyörű, derékig érő gesztenyebarna haja egy rövid, bob vágású volt.
Egész nap itt ülhettem volna, de miután elfogyasztottam az utolsó kávét, úgy döntöttem, nem. havonta egyszer órában úgy éreztem, hogy jobban ismer, mint bárki mást, akit ismertem;ez terápia volt hajvágással. Carla egyenesen hozzám keringőzött, és a nyakam köré fonta a karját. Carla odahívott, és felsöpörte a székét az előző vevőjétől: "Szóval készen állsz erre?"Én csak mosolyogtam és bólintottam, és letelepedtem a székére. Nagyon kevés pihentetőbb vagy csábítóbb dolog van annál, mint ha valaki más mossa meg a haját. Carla intett, amikor a boltja ajtaja fölött megszólalt a csengő, széles mosollyal, és intett a kanapék oldalára. Sajnálom, hogy elszaladtam, de ma korán vannak ügyfeleim. Tíz éve ismertem, és soha nem láttam. Sok fogcsikorgatás, mellverés és sok nevetés volt, mielőtt Greg mindannyiunknak szólt, hogy térjünk vissza dolgozni.15,5-re tippelt. üzleti partner."Ezt igennek veszem. „Gaaaaaaawd Mike” – sikoltotta, miközben a teste összeszorult, a háta ívelt, és görcsök hasítottak a karjaiba és a lábaiba, nevetve összeesett, és felhúzott lelkes ajkaihoz, és mélyen megcsókolt. Ma lenne a második alkalom, hogy adományért levágatta a hajam randevúzási helyek atlantában. Még mindig a táncparkett közepén voltunk, amikor felgyulladtak a fények."Gyerünk srácok" volt a kidobó. Egészen addig, amíg egyetemre nem mentem, a szép dolgok iránti érdeklődésem alábbhagyott. Carla ugyanazokat a termékeket használta, amiket nekem árult, így mindenem megvolt, amire szükségem volt. óta" - nem fejeztem be a mondatot, tudtam, hogy ez még mindig fájó téma, volt, aki elszaladt az üzlettársával, a melegével.

Carla egészben lenyelt, majd olyan dolgokat csinált a farkammal az ajkával és a nyelvével, amiről csak néhány online pornóban olvastam, amit időnként olvasok, és nem engedte, hogy befejezzem.Örökké kínzott, és imádtam minden percét. Majdnem felkeltem, hogy elmenjek.

Liz és én évek óta együtt táncoltunk, és nem voltunk olyan simák, mint Carla és én. Amikor feleségül vettem Lizt, évek teltek el azóta, hogy teljesen lánynak öltöztem. Túlzott mozdulatot tettem, hogy megigazítsam az ágyékomat.- Hagyd abba, menjünk – vigyorgott, és megfogta a kezem, kivezetett az ajtón.
előttem. Abban, ami ezután következett, nem volt semmi szenvedély, alantas volt, állatias volt, valamire neki és nekem is nagy szükségünk volt, olyasmit, amit egyikünk sem tapasztalt sokáig, benne hajtva nem mutattam könyörületet, olyan erősen dörömböltem, mint Megtehetem, éreztetve minden lökést, miközben megkarmolta a hátam, és beleharapott a vállamba. Köszönöm a tegnap estét. "És akkor teherbe esett Daviddel, és én megtettem a helyes dolog, tizenöt évig bírtuk, amikor beadta a bejelentést, megragadtam a lehetőséget, hogy kiszálljak."Kortyoltam egyet a boromból, és nagyot sóhajtottam.– Van egy „Hagyd abba a tojáshéjon járást” című könyvet, amit elolvashatsz, ha meg akarod érteni, milyen volt. Nem volt habozás. , de mindig tömeget vonzottak.„Rendben, meg tudom csinálni” – néztem meg magam, szép kék paisley gomb lenyomva, tiszta Wrangler, strucccsizma.készen álltam.

Elvesztettem két gombot az ingemről, amikor levetkőzött, és eltört egy vázát az asztalon, amikor lerúgtam a csizmámat. Te egy vadállat vagy.

a testén keresztül. tökéletes, a legerotikusabb pont a testén.
Nyelvemet mélyen beljebb hajtottam, erősen szívtam, kiváltva egy zihálást: „Istenem, Mike” – mosolyogtam magamban, miközben folytattam utamat. Hétkor felvehetsz."Visszaindultam dolgozni, és a recepciósunk, Roselyn megnyerte az irodai gyűjteményt, hogy hány hüvelyknyit adok, pontosan 16-ra tippelve. Reggeli a Kirby Lane-en, majd vissza a házába.

Randevúzási helyek atlantában

TOP